Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ispita Ispitelor Maria, GAFĂ DE PROPORȚII în direct: „Pentru mine, cea mai importantă într-o relație este MINCIUNA” (GALERIE FOTO)

Ispita Ispitelor Maria, GAFĂ DE PROPORȚII în direct: „Pentru mine, cea mai importantă într-o relație este MINCIUNA” (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Dec 2018, 15:11

La doar câteva zile după ce a anunţat că a fost cerută de soţie, Maria Ilioiu, una din ispitele de la „Insula Iubirii”, s-a despărţit de cel cu care urma să se mărite.

Motivul? Lipsa de încredere în cel care urma să-i devină soț.

REPEDE CLICK AICI: IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE CU CONCURENTA DE LA INSULA IUBIRII! VEZI TOATE POZELE PENTRU A ÎNȚELEGE CÂT DE GRAVĂ E SITUAȚIA!

„El era în perioada de probă, nu era nimic sigur. Așteptam să văd cum se comportă, trebuia să-mi demonstreze unele chestii. Nu aveam încredere în el, m-a mințit de prea multe ori. Pentru mine, cea cea mai importantă într-o relație este minciuna”, a spus ispita.

Aceasta încerca, desigur, să spună că minciuna este cel mai important motiv de despărțire într-o relație, însă rezultatul a fost cu totul altul.

„Măcar de mă înșela, aș fi înțeles asta, sunt atâtea ispite la tot pasul. Ce făcea el cu mine eu făceam deja de mult timp în Thailanda”, a continuat Maria, într-o intervenție prin telefon la Antena Stars.

„Nu poți fi cu un om în care nu crezi. Este un om fără caracter. Am fost mințită de prea multe ori”, a mai spus Maria Ilioiu.

VEZI VIDEO AICI

Citeşte mai multe despre:   Maria Ilioiu  -   insula iubirii