Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete POVESTEA EMOȚIONANTĂ a Irinei Loghin: A făcut SACRIFICII URIAȘE pentru a deveni mamă! „Mi-a dat un tratament de șase luni…”

POVESTEA EMOȚIONANTĂ a Irinei Loghin: A făcut SACRIFICII URIAȘE pentru a deveni mamă! „Mi-a dat un tratament de șase luni…”

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Mar 2019, 23:24
surse foto: Instagram Vedete

Irina Loghin a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și îndeplini visul: acela de a deveni mamă.

Irina Loghin are doi copii minunați, dar puțini sunt cei care știu cât de mult s-a chinuit „regina muzicii populare” să devină mamă, potrivit cancan.ro.

 A fost la diverși doctori și a făcut tratamente dureroase. Tot efortul a meritat, însă, deoarece Irina Loghin a fost binecuvântată cu doi copii, Irinuca şi Ciprian Cernea.

„Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”, a mărturisit Irina Loghin în cartea sa.

Citeşte mai multe despre:   Irina Loghin