Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Irina Loghin nu mai iese singură din casă! Fata sa Iris o însoțește mereu: La 80 de ani, cântăreața.... (FOTO)

Irina Loghin nu mai iese singură din casă! Fata sa Iris o însoțește mereu: La 80 de ani, cântăreața.... (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 09 Ian 2019, 19:12

Irina Loghin nu renunță la sportul său preferat, un tur complet al Lacului Herăstrău, distanță pe care artista o parcurge fără un mare efort, deși peste o lună va împlini 80 de ani.

Ani la rând, Irina Loghin a fost însoțită în plimbări doar de bodyguardul' său, un ciobănesc german ce nu are tocmai un nume din foclor, Tommy.

 Însă temperaturile de afară și emoțiile temerarelor excursii ale mamei sale au făcut-o pe fiica sa, Iris, alias Irinuca, după cum o alintă venerabila artistă, să o însoțească pe aceasta.

Aproape în fiecare zi când se află acasă, solista, care s-a dovedit o adevărată maratonistă la serii de concerte și în lunga sa carieră, își face cursa' indiferent de starea vremii, chiar și la -7 grade Celsius, cât s-a înregistrat luni, în parcul său preferat, Herăstrău, în vecinătatea căruia locuiește, de unde și apetitul constant pentru plimbări în aer liber, potrivit libertatea.ro.

 Prezență modestă, îmbrăcată mereu în haine lejere, artista nu se remarcă în parc, puțini fiind cei care o recunosc.

 

Citeşte mai multe despre:   irina loghin