Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Motivul incredibil din cauza căruia Ionuț Dolănescu va absenta chiar de la spectacolele sale: ”E o chestiune importantă pentru familia mea. Și sora și mama mea au...”

Motivul incredibil din cauza căruia Ionuț Dolănescu va absenta chiar de la spectacolele sale: ”E o chestiune importantă pentru familia mea. Și sora și mama mea au...”

Un articol de: Adela Iacob - 10 Oct 2019, 23:41

Ionuț Dolănescu va absenta chiar de la spectacolele sale. Artistul și-a explicat absența și chiar și-a cerut scuze fanilor care îl așteptau. Dolănescu a fost nevoit să plece în SUA, unde va da ”examenul” pentru obținerea cetățeniei americane, scrie cancan.ro.

S-A TERMINAT! OANA LIS A DAT VESTEA TRISTĂ! BIETUL VIOREL! INCREDIBIL CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INIMA VEDETEI

“Îmi cer scuze tuturor celor care le-am dat întâlnire la spectacole prin afișe, organizatorii m-au înțeles. A trebuit să plecăm mai devreme decât ne-am planificat – eu, soția mea, Doinița și copiii. Sunt pe cale să rezolv o chestiune importantă pentru mine și familia mea, în special pentru cei mici. Am fost chemat de urgență pentru testul de obținere a cetățeniei, sunt emoționat și mândru de această onoare!”, a spus interpretul de muzică populară.

ŞOC ÎN TELEVIZIUNE! IMAGINI BOMBĂ CU BURSUCU’ ŞI CARMEN HARRA! TEO TRANDAF I-A PRINS ÎN FAPT

“Sunt 25 de ani de când am descoperit America și 13 ani de când sunt rezident permanent. Era și timpul să primesc această apartenență legală. Sunt foarte fericit! Îmi iubesc țara nespus, însă pentru copiii mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mai bună. Este mai tot timpul cald, copiii mei sunt familiarizați cu sistemul de învățământ, iar lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World. Și sora mea, Camelia Filip, și mama, Maria Ciobanu, au cetățenie americană”, a completat Ionuț Dolănescu.

 

Citeşte mai multe despre:   ionut dolanescu