Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete E de NERECUNOSCUT! Ioana Tufaru a SLĂBIT 70 de kilograme: Dl doctor mi-a dat a doua şansă. Care sunt planurile de viitor ale vedetei (FOTO)

E de NERECUNOSCUT! Ioana Tufaru a SLĂBIT 70 de kilograme: Dl doctor mi-a dat a doua şansă. Care sunt planurile de viitor ale vedetei (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Ian 2019, 18:14

Ioana Tufaru a slăbit 70 de kilograme, după ce a ajuns pentru a doua oară pe mâinile medicilor.

Fiica Andei Călugăreanu nu numai că arată mai bine acum, dar se simte mult mai bine.

Ioana Tufaru a făcut prima operație de micșorare a stomacului în urmă cu aproape nouă ani, reușind să slăbeacă în doar câteva luni circa 30 de kilograme, însă aceasta nu a ținut regimul corespunzător.

Astfel, în 2017 a ajuns să cântărească 165 de kilograme, potrivit cancan.ro.

Însă, doctorul care a operat-o i-a sărit din nou în ajutor și a chemat-o să-i facă o nouă operație, montându-i un inel gastric.

„Nu îmi mai e foame! Mi se face după mult timp, după 4-5-6 ore. Uit, dacă mă iau cu altă treabă, dacă stau cu Luca. Sunt mai uşoară cu aproape 70 de kilograme! Acum am 95 de kilograme. Dl doctor mi-a dat a doua şansă. Mi-a spus că e ultimul tren pentru mine. Vreau să slăbesc şi mai mult. 70-75 de kilograme, cu indulgenţă. Vreau să rezov şi problemele de sănătate, sunt cam delăsătoare. Sper să mai reduc din marele meu viciu, fumatul!”, a declarat Ioana Tufaru.

Citeşte mai multe despre:   Ioana Tufaru