Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ioana Ginghină, REACȚIE DURĂ la adresa fostului soț! „Am pretenția să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public” (FOTO)

Ioana Ginghină, REACȚIE DURĂ la adresa fostului soț! „Am pretenția să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public” (FOTO)

Un articol de: Alexandra Cismaru - 19 Aug 2019, 11:05

Celebrul actor Alexandru Papadopol a fost surprins în ipostaze foarte apropiate cu Adriana Titieni Irimescu, actuala sau fosta soție a celebrului Adrian Titieni.

Ioana Ginghină a aflat din presă că fostul soț formează un cuplu cu Adriana Titieni Irimescu și a fost șocată că acest lucru s-a petrecut în văzul tuturor, potrivit click.ro.

DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE, SILVIA CHIFIRIUC A FĂCUT ANUNȚUL CARE I-A ȘOCAT PE TOȚI! PETRE ROMAN A AJUNS NUMAI PIELE ȘI OS!

Ioana Ginghină a fost contactată de presă pentru a oferi detalii cu privire la situația în care a fost pusă văzându-și fostul soț în ipostaze tandre cu Adriana Titieni Irimescu, cea care are doi copii alături de marele actor, Adrian Titieni. 

ANDREEA MARIN ȘI COVE, PRIMELE IMAGINI ÎMPREUNĂ: FANII SUNT ULUIȚI! DA, PÂNĂ LA URMĂ S-A ÎNTÂMPLAT!

Ea a mărturisit că nu se aștepta la așa ceva, însă nu crede că cei doi au format un cuplu înainte ca ei să se fi despărțit, adică în luna februarie. 

DIETA-FULGER CU DOAR UN SINGUR INGREDIENT. SLĂBEŞTI 7 KILOGRAME ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ!

''Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci, eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul'', a explicat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină era conștientă că, la un moment dat, unul dintre ei va apărea la brațul unui partener, însă atitudinea fostului soț a dezamăgit-o teribil, în special lejeritatea cu care s-a afișat alături de Adriana Titieni Irimescu, sărutându-se, chiar în ochii lumii. Ea consideră că acest lucru o poate afecta mult pe fiica lor, Ruxandra, care ar putea fi batjocorită la școală.

''La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie sa le spună părinţii acasă'', a mai spus Ioana Ginghină.

Se pare că nu doar Alexandru Papadopol este un bărbat liber, ci și Adriana s-ar fi despărțit de soțul ei. Un indiciu în acest sens este faptul că aceasta a revenit la numele de familie de dinainte de căsătorie. Cel puțin pe rețelele sociale, Adriana nu se mai numește Titieni, ci Irimescu.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Mariana Zaharescu