Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ioana Ginghină susține un eveniment online dedicat copiilor. Joi, cei mici sunt invitați să afle cine este Iepurașul de Paște

Ioana Ginghină susține un eveniment online dedicat copiilor. Joi, cei mici sunt invitați să afle cine este Iepurașul de Paște

Un articol de: Adela Iacob - 15 Apr 2020, 19:30

Ioana Ginghină îi invită pe cei mici, joi,16 aprilie, de la ora 17 la un spectacol online interactiv, într-un decor de poveste, atât pe pagină să oficială de Facebook, cât şi pe cea a companiei MiniArt Show, organizat cu ocazia aniversării a opt ani de la deschiderea companiei sale de evenimente.

Actrița, fiica ei și doi iepurași simpatici vor discuta cu copiii despre Iepurașul de Paște, tradiții și descoperirea talentului actoricesc în copilărie.

“Va aștept joi, alături de Ruxi și noii noștri prieteni Scorțișoara și Lulu să povestim despre Iepurașul de Paște și de unde a apărut el. Vom află astfel tradiții de Paște, vom face câteva jocuri jocuri și vom află ce ne trebuie pentru a deveni actori.’’, a scris ea pe pagină personală de Facebook.

 

Actrița lucreză cu copiii de mai bine de 8 ani

 

Compania actriței organizează evenimente dedicate copiilor, activări corporate, programe de training pentru părinţi şi workshop-uri tematice interactive și lecţîi de actorie pentru cei mici. Actrița are o vastă experiență în lucrul cu copii, înființând o scoală de actorie în 2013.

Mai bine de 1000 de copiii au partcipat la cursurile ei, atât la sediu cât și în grădinițe și școli.

În acdrul cursurilor, cei mici învață încrederea de sine, să își depășească frică de a vorbi în public și frică de scenă. În plus, ei întră în lumea teatrului, a filmului, învață să spună povești și să creeze un personaj.

 

Ioana Ginghină a devenit cunoscută datorită rolurilor din seriale de televiziune celebre 

 

Actrița s-a făcut remarcată prin rolurile din telenovele românești precum „Numai iubirea” sau „Inimă de țigan” și are un talent muzical nativ. Este angajată a Teatrului Ion Creangă, unde joacă în  spectacole pentru copiii.

Ioana Ginghină a fost căsătoritp cu actorul Alexandru Papadopol și au împreună o fetiță. Vedetă a declarat că a fondat compania MiniArtShowdatorită fiicei sale, Ruxandra.

“Aveam nevoie de un proiect care să îmi permită și participarea ei, mai ales în week-end când este tot timpul cu noi. Așa că am început să gândesc un proiect artistic pentru copii”, a declarat actrița.

Citeşte mai multe despre:   ioana ginghina  -   paste