Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DISCUȚII INDECENTE la „Ferma”! Ioana Filimon și Cătălin Moroșanu i-au UIMIT pe toți: Au recunoscut că le place SEXUL ANAL

DISCUȚII INDECENTE la „Ferma”! Ioana Filimon și Cătălin Moroșanu i-au UIMIT pe toți: Au recunoscut că le place SEXUL ANAL

Un articol de: Alexandra Cismaru - 21 Mar 2019, 13:39
Foto: Facebook Vedete

În cea mai recentă ediție a noului sezon al emisiunii „Ferma“ bandiţii au deschis alături de Vali Bărbulescu, a.k.a. Profesorul Pervers, tot felul de subiecte tabu.

Întrebarea serii a fost cine face sex anal, iar în timp ce Otniela Sandu şi Florin Pastramă au negat, alţii au recunoscut că practică acest lucru, potrivit okmagazine.ro.

„Vă daţi seama că nu sunt de acord cu această opţiune“, a spus Otniela Sandu, care a fost completată de Silviu Ţolu: „Deşi sunt într-o industrie unde se practică intens, pentru mine este un subiect tabu, interzis“.

Apoi, cei care au răspuns au dezvăluit că sunt de acord cu acest tip de sex. „Da, îmi place, este ceva extra de fiecare dată. And i like it, bro. E ok. It’s very nice“, a spus Cătălin Moroşanu, urmat de Ioana Filimon, care a ţinut să precizeze că este pe aceeaşi lungime de undă cu sportivul, care i-a fost antrenor la dueluri: „Est un stil de viaţă. Da, îmi place. Da, o fac. Punct. Aşa antrenor, aşa elev“.

Citeşte mai multe despre:   Vali Barbulescu  -   Ferma