Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ioana Filimon, amanta unui bărbat însurat! Vedeta îşi doreşte o familie

Ioana Filimon, amanta unui bărbat însurat! Vedeta îşi doreşte o familie

Un articol de: Adela Iacob - 30 Sep 2020, 23:33

Ioana Filimon a mărturisit că a avut o relaţie cu un bărbat însurat, însă fără să ştie. Miss România 2016, Ioana Filimon, a vorbit deschis în cadrul unei emisiuni tv despre povestea de dragoste pe care a trăit-o şi a marcat-o.

Vedeta a povestit că nu a avut nici cea mai mică bănuială că partenerul ei i-ar ascunde un lucru atât de important şi a fost şocată când a aflat că bărbatul avea soţie acasă.

„Am fost într-o relație cu un bărbat căsătorit, dar n-am știut”a spus Ioana Filimon în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Frumoasa Ioana a mai dezvăluit şi faptul că cel mai mare sacrificiu făcut pentru un bărbat a fost renunţarea la podium, sacrificându-şi cariera, potrivit SpyNews.ro.

„Viața alături de un milionar sau un modest e aceeași, eu tot geloasă sunt. (...) Cel mai mare compromis a fost să mă las de modeling pentru un bărbat”, a mai spus vedeta.

 

Îşi doreşte o familie

 

Vedeta a mai dezvăluit că vrea să aibă lângă ea un bărbat serios, deoarece îşi doreşte foarte mult o familie.

„Vreau ca bărbatul să mă atragă, să se comporte frumos cu mine, să aibă aceleași idealuri, să mergem în aceeași direcție. Am ajuns la o vârstă și mi-aș dori o familie și bărbatul de lângă mi-ar plăcea să vrea același lucru, nu toată ziua în oraș cu băieții”, a mai dezvăluit Ioana.

Citeşte mai multe despre:   ioana filimon