Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ÎNTÂMPLARE ADEVĂRATĂ! Ce a pățit un neamț în centrul Bucureștiului, lângă Parlament: A coborât din mașină și a DISPĂRUT brusc într-un canal! (FOTO)

ÎNTÂMPLARE ADEVĂRATĂ! Ce a pățit un neamț în centrul Bucureștiului, lângă Parlament: A coborât din mașină și a DISPĂRUT brusc într-un canal! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Dec 2018, 18:28

Doi nemți aflați în vizită în România au trăit momente cumplite la scurt timp după intrarea în țară. Cei doi au întârziat la o întâlnire pentru că unul dintre ei a căzut într-un canal neacoperit imediat după ce a coborât din mașină.       

Incidentul, care a avut loc pe un bulevard intens circulat din Capitală ce duce spre Palatul Parlamentului, a fost povestit pe pagina de Facebook a jurnalistei Laura Ștefănuț.

“Nemții cu care m-am întâlnit aseară au întârziat. Din cauza Bucureștiului, dar nu a traficului, fiindcă pe ăsta îl luaseră în calcul, punctualitatea germană.

Au întârziat fiindcă unul din ei a căzut în canal. Da, ați citit bine, iar povestea devine și mai ”bună”.

Imaginați-vă o mașină cu doi nemți și un român care oprește pe bulevardul cu fântâni, cel care duce spre Palatul Parlamentului. Primul neamț care iese din mașină dispare subit de la nivelul ochilor. Lasă în urmă un strigăt. Piciorul lui drept intrase cu totul prin grilajul canalului, grilaj care avea două bare lipsă

În timp ce colegii îl verifică terifiați ca nu cumva să își fi jupuit sau rupt piciorul, aleargă spre ei într-un suflet omul care vinde flori șoferilor. Le zice ceva de genul ”Vai, vai, sper că nu s-a rănit rău! Și eu am căzut în canalul ăsta acum vreo 6 ani, ia uitați ce cicatrice am!” și se chinuie să își suflece pantalonul ca să le arate semnul de pe picior.

Acum există un canal deschis pe Bulevardul-mândria-Bucureștiului. E așa de vreo șase ani. Are două bare rupte și transformate în țepușe”, a scris jurnalista pe Facebook.

În urma incidentului, neamțul a scăpat nevătămat dar a avut parte de o sperietură care îi va aminti toată viață de România.   

“Din fericire, pe cât ghinion a avut neamțul, pe atâta noroc. Piciorul lui a căzut fix între cele două țepușe, fără să fie străpuns de niciuna. A rămas cu o sperietură și o altă poveste din România ”cu lideri care aduc aminte de parodiile cu dictatori”, după cum observa unul dintre ei.

Imaginați-vă însă dacă în locul nemțului era un copil. Dacă țepușele de fier străpungeau piciorul. Odată secționată artera femurală, sângerarea duce la deces într-un interval de câteva minute.

Trăim într-o capcană împodobită cu beculețe și paranghelii menite să distragă atenția. Să nu mai așteptăm tragedii ca să cerem ce se cuvine să primim de la un oraș european”, a mai scris Laura Ștefănuț.

 În momentul în care au ajuns în cele din urmă la evenimentul la care erau așteptați, nemții au împărtășit întâmplarea nefericită și au desenat locul în care a avut loc incidentul.