Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete PRIMELE DETALII DIN CULISELE NOULUI SEZON INSULA IUBIRII: Ispitele fac dezvăluiri INTIME

PRIMELE DETALII DIN CULISELE NOULUI SEZON INSULA IUBIRII: Ispitele fac dezvăluiri INTIME

Un articol de: Redacția Știrescu - 03 Apr 2019, 10:46

Ispitele de la „Insula iubirii” au vorbit despre sezonul din acest an: vor fi surprize uriașe pentru telespectatori.
"Şi de data aceasta mi-am făcut rolul. Să îl numim rol de data aceasta, pentru că în patru am fost mult mai atent personal. De data asta m-am menţinut mai mult pe rolul meu de ispită. Ai învăţat să te menajezi mai mult cu sentimentele? Să spunem şi aşa, dar am încercat să îmi fac rolul meu şi datoria mea, nu a mai fost Mircea, omult 100%, a fost mai mult spre Mircea ispita", a spus Mircea la Antena Stars.

    ANDREEA MANTEA A ZIS TOT: DE CE ARE BURTICĂ!? ESTE ÎNSĂRCINATĂ PENTRU A DOUA OARĂ?


"Nu... mie nu mi se pare (n.r. greu rolul de ispită). Dar te întâlneşti cu tot felul de oameni, categorii de oameni, cum faci faţă provocărilor? Păi depinde cum te pliezi tu pe caracterele celorlalţi. Mie îmi e uşor, eu pot să mă înţeleg bine cu orice tip de persoană, fie că e serios, că e glumeţ, că e supărat, orice. Eu mă pliez foarte uşor.  Nu pentru că sunt într-o relaţie. Deci cu o relaţie nu te-ai duce? Nu ca şi cuplu, ca şi ispită nu am ce să caut acolo în condiţiile în care eu am partener acasă", a spus ispita Nicoleta.

RUGĂCIUNI PENTRU MARELE ACTOR FLORIN PIERSIC! VESTEA A FOST DEJA CONFIRMATĂ! MEDICII AU FĂCUT TOT CE AU PUTUT

 


"Este un rol constructiv. Te motivează, te face să te descoperi pe tine, abilităţile tale şi să ţi le pui în practică. Să nu îţi impui limite, oricum eu nu îmi impuneam limite, dar cu siguranţă am învăţat o chestie cel puţin despre persoanele care erau într-o relaţie Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin şi trebuie să vezi că viaţa merge mai departe chiar dacă eşti cu o persoană de atâta timp şi obişnuinţa şi monotonia şi aşa mai departe, trebuie să continui. Dacă persoana potrivită nu este lângă tine, tot timpul trebuie să găseşti pe altcineva", a spus ispita Adrian. 

Citeşte mai multe despre:   insula iubirii