Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Îndrăgitul actor care l-a interpretat pe Ron Weasley în "Harry Potter" a devenit tăticul unei fetițe. Iubita lui Rupert Grint este la fel de celebră ca el

Îndrăgitul actor care l-a interpretat pe Ron Weasley în "Harry Potter" a devenit tăticul unei fetițe. Iubita lui Rupert Grint este la fel de celebră ca el

Un articol de: Adela Iacob - 08 Mai 2020, 20:39

Rupert Grint și iubita lui Georgia Groome eu devenit părinții unei fetițe, săptămâna aceasta.

Pentru actorul care l-a interpretat pe Ron Weasley în filmul "Harry Potter", bebelușul care a venit pe lume este primul copil.

Actrița britanică devenită proaspătă mămică,  de ani și vedeta din filmul fantastic au confirmat informația, însă nu au făcut publică nici o fotografie și au cerut discreție în aceste momente speciale.

 

 

Iubita lui Rupert Grint a ținut sarcina secretă până aproape de final

 

Grint și iubita lui, Georgia Groome au confirmat abia în luna aprilie, pentru US Weekly, că așteaptă primul copil, dar au cerut discreție în ceea ce privește viața personală.
Primele zvonuri au apărut la începutul lunii, când Georgia a fost fotografiată în Londra cu o burtică suspectă. Celebrul cuplu a mai stârnit zvonuri și anul trecut când au fost surprinși cu verighete pe degete, însă nu au făcut nici o declarație oficială.

 

 

Cei doi au început o relație încă din anul 2011.

Georgia Groome în vârstă de 31 este o actiță britanică cunoscută pentru rolul Georgie Nicholson din filmul Angus și sărutul Perfect. 

 

Grint a început să vorbească despre întemeierea unei familii în 2018

 

" E ciudat să împlinești 30 de ani. Simt că am ajuns la o limită și nu știu ce îmi rezervă viitorul. Mă las dus de val, joc roluri interesante și o să văd ce mă așteaptă.Mi-ar plăcea să măașez la casa mea și să am copii în curând. Dacă o să am un băiețel, săl numesc Ron?Sună bine și nu prea, pentru că Grint e un nume greu de asociat cu un prenume monosilabic.", a declarat actorul într-un intreviu pentru The Guardian.

Grint și-a făcut intrarea în lumea filmului la doar 11 ani, iar cei care au crescut în anii 2000, cu siguranță și-l amintesc pe băiatul roșcat care îi dădea viață vrăjitorului Ron Weasley celebra serie Harry Potter.

Frenezia care a ținut mai bine de 10 ani i-a cimentat cariera în cimatografie, ca unul dintre cei mai faimoși copii actori din istorie.

 

Desprinderea de un rol atât de celebru ca Ron Weasley nu a fost o sarcină ușoară

 

Grint a recunoscut că a avut probleme în încercarea de a se desprinde de caracterul Ron. 

"Cred că va fi tot timpul cu mine. Am o relație ciudată cu personajul acesta, pentru că s-a cam amestecat cu personalitatea mea. E foarte greu să trag o linie între mine și Ron", a spus el.

 

 

Rupert Grint a recunoscut că între el și colega lui din Harry Potter, Emma Watson, au existat sentimente de dragoste

 

Privind în urmă, la momentele când se aflau pe platourile de filmare ale celebrei serii, Grint a recunoscut că între el  și Emma Watson au existat scântei de dragoste. 

 

 

"A fost tot timpul ceva acolo", a spus actorul, menționând că deși nu vrea să strârnescă zvonuri, trebuie să recunoască că a simțit ceva. "Dar eram copii. A fost ca orice romanță la locul de joacă. Ne-ați privit cum creșteam, cum am trecut prin toate etapele incomode ale adolescentei și nu este ceva ce mi-am dorit vreodată să revizuiesc. Deși am fost o experiență grozave și am amintiri fantastice", scrie etonline.com. 

Citeşte mai multe despre:   harry potter  -   rupert grint  -   emma watson