Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete INCENDIU la CONCERTUL Deliei din Botoșani! Au ANULAT spectacolul!

INCENDIU la CONCERTUL Deliei din Botoșani! Au ANULAT spectacolul!

Un articol de: Andrei Ștefan - 31 Mar 2019, 18:56

Concertul Deliei de la Botoșani a trebuit să fie anulat, din cauza unui șoc de curent, care a ars aproape toate echipamentele clubului unde trebuia să aibă loc evenimentul, dar și echipamente ce aparțineau artistei.

„Dragi prieteni, după o analiză „la rece” a celor întâmplate aseară, am ajuns la concluzia că partenerii noștrii de la E-ON, ne-au livrat la ora 12:15, o porție de supratensiune (șoc de curent), ce a ars aproape toate echipamentele, atât ale noastre, cât și ale invitatei noastre, punându-ne în imposibilitatea de a desfășura evenimentul programat.

Purtăm discuții cu staff-ul Deliei pentru a reprograma concertul și sperăm ca la începutul săptămânii viitoare să avem și o dată concretă.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea de care ați dat dovadă aseară și vă așteptăm (cu brățările de acces), începând de luni, la bar la Grand Irish Pub, pentru returnarea banilor sau pentru reconfirmarea rezervărilor pentru data la care va fi reprogramat concertul. Vă mulțumim!”, au spus reprezentantii localului pe pagina de Facebook, potrivit Ciao.

Citeşte mai multe despre:   delia  -   concert  -   incendiu