Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Încă o tragedie pentru Monica Gabor. Tatăl divei s-a stins singur, măcinat de sărăcie și boală

Încă o tragedie pentru Monica Gabor. Tatăl divei s-a stins singur, măcinat de sărăcie și boală

Un articol de: Adela Iacob - 27 Iun 2020, 14:48

Tatăl surorilor Gabor s-a stin din viață singur și măcinat de boli și datorii. Monica și Ramona Gabor, stabilite în străinătate, n-au ajuns la înmormântare părintelui lor. 

 

 Emil Gabor s-a stins singur, măcinat de dor și boală

 

Potrivit spynews.ro, Emil Gabor ar fi făcut un infarct în casă, iar astăzi a avut loc înmormântarea, chiar lângă fosta soție. Se pare că nici Monica, care locuiește în Statele Unite ale Americii, și nici Ramona, care și-a făcut o viață în Dubai, nu au ajuns să își ia rămas bun de la singurul lor părinte pe care îl mai aveau în viață.

 

 

Reamintim că în urmă cu câțiva ani Monica, Ramona și Alina și-au pierdut mama într-un accident care s-a petrecut în timpul unui pelerinaj.

În urmă cu trei zile, Emil Gabor a făcut stop cardio-respirator și a fost găsit decedat în garsoniera sa din Bacău, acolo unde își ducea bătrânețea și singurătatea. Tatăl surorilor Gabor a fost înmormântat ieri, însă Monica și Ramona nu i-au putut fi alături pe ultimul drum, cele două fiind plecate în străinătate.

Bărbatul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme. În ultima perioadă de timp,  problemele de sănătate nu-i dădeau pace, iar el se simțea singur și abandonat.

 

 

Suferințele prin care a trecut Emil Gabor, înainte de a muri

 

 

În 2010, Emil Gabor a avut un accident grav care era cât pe ce să îl răpună. Mai exct, un buștean de aproximativ 100 de kilograme i-a căzut pe spate, fiindu-i afectată coloana. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat să se opereze, din cauza viciului său, alcoolul, pe care îl avea în acea perioadă a vieții.

Emil Gabor era extrem de bolnav. La începutul anului, individul le-a mărturisit jurnaliștilor de la Ciao.ro că totul i se trage de la un accident pe care l-a avut cu câtiva ani în urmă, și care i-a afectat mai multe organe. 

”Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme”, a spus Emil Gabor, potrivit sursei citate anterior.

 

 

Ultima dorință a lui Emil Gabor 

 

 

Cu toate că în timp s-a recuperat, abia de atunci problemele și-au făcut apariția în viața celebrelor surori.

„Dacă mă ducea la Iași sau la București nu mă tratam la timp și aveam hemoragie internă și muream. Dumnezeu m-a ajutat pe mine, nu ei. Trei doctori m-au operat, la Urgență”, a declarat în urmă cu mai mult timp Emil Gabor, pentru Antena Stars.

Din păcate, bărbatul a murit cu un regret enorm. Acesta dorea să ajungă în America la Monica Gabor pentru a petrece timp în familie și, în special, cu nepoata sa pe care a văzut-o din ce în ce mai rar în ultimii ani. Pentru asta, încerca din răsputeri Emil Gabor să se pună pe picioare, dar pare-se că soarta nu a fost de partea lui.

Citeşte mai multe despre:   monica gabor