Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete În plin scandal cu medici falși, NICOLETA LUCIU șochează. Ce operații și-a făcut. A venit special la București PENTRU...

În plin scandal cu medici falși, NICOLETA LUCIU șochează. Ce operații și-a făcut. A venit special la București PENTRU...

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Feb 2019, 20:55

Nicoleta Luciu a decis să ajungă din noul la medicul estetician. În plin scandal cu medici falși în România, fosta MISS PLAYBOY a avut curajul să apeleze la un chirurg plastician pentru a-și renova chipul.


„Eu săptămânal vin în Bucureşti pentru dantură. Mi-am făcut detartraj, albire, mi-am alungit dinţii. Am avut primele zile probleme cu rostirea literei „s”, dar a trecut, sunt foarte bine. Se pot alungi dinţii în mai multe moduri. 


În loc de faţete dentare se poate opta pentru faţetare din compozit. Această tehnică nu obligă pacientul să îşi şlefuiască dinţii atât de mult încât să îi distrugă. Nicoleta şi-a făcut cei patru dinţi din faţă, de sus. 


Cam 2,5 milimetri i-a alungit, iar procedura pentru fiecare dintre ei este 80 de euro, în total a costat cam 400 de euro”, a explicat Nicoleta Luciu, pentru Click.


Pe lângă asta, Nicoleta și-a făcut și câteva injecții în față.
 

Citeşte mai multe despre:   nicoleta luciu