Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Imagini rare cu Mihaela Rădulescu la Revoluția din 1989. Vedeta era tunsă periuță și se visa ambasadoare (FOTO)

Imagini rare cu Mihaela Rădulescu la Revoluția din 1989. Vedeta era tunsă periuță și se visa ambasadoare (FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 23 Dec 2020, 20:36

În urmă cu 31 de ani, diva de la Monaco, Mihaela Rădulescu încă nu visa să ajungă o vedetă de televiziune. Când a izbuncit Revoluția din decembrei 1989, Mihaela, deși avea doar 20 de ani, s-a alăturat unui grup de bărbați care luptau pentru liberatatea poporului și chiar a primit și o armă.

 

Cum arată Mihaela Rădulescu la Revoluție, tunsă periuță

 

„La Revoluție eram blondă, tunsă periuță...Aveam 20 de ani si traiam o aventura pe viata si pe moarte, cu mintea și freza de atunci”, își aduce aminte ea, citează capital.ro.

Într-una dintre fotografiile făcute în zilele Revoluției de fotoreporterul Patrick Durand, Mihaela Rădulescu a fost surprinsă lângă un sicriu. 

Mihaela Rădulescu a primit o armă, însă n-a fost nevoită să o folosească, chiar dacă recunoaște că avea experiență. 

„Da, sunt și în această poza, pe care am mai comentat-o. Pistolul, căci bănuiesc că va intereseaza cel mai mult, e un TT rusesc, pe care l-am primit obligat-fortat la intrarea în CC. Măcar eu aveam habar de utilizarea unei arme, făceam tir pe vremea aceea, la Poligonul Tunari. N-am tras niciun foc. Asa cum l-am primit (adică încărcat), așa l-am predat, aproape rugandu-ma de unii sa-mi ia arma (nu voiam sa plec cu ea acasa, asa cum, din pacate, au facut destui atunci).

Tânăra studentă, pe atunci, vâna securiști sau teroriști prin subsolurile fostului Comitet Central. 

 

Mihaela Rădulescu visa să devină ambasadoare

 

La 20 de ani, Mihaela Rădulescu se simțea onorată că a dat mâna cu Președintele țării și își dorea să ajungă ambasadoare. 

„Eram disperată de plăcere, lucram la Guvern, aveam deja banii mei. Îmi făcusem și carte de vizită și scria pe ea Guvernul României. Mi se părea că sunt cea mai grozavă. Primele planuri concrete despre viață mi le-am făcut atunci. Voiam să intru în diplomație. Mă și vedeam ambasadoare. Atât puteam să judec atunci despre diplomație” a povestit ea pentru Revista Unica, în 2003.

Aceasta a intrat în presă în anul 1994, la Tele7abc, după care a plecat la PRO TV. Mihaela Rădulescu a cunoscut faima la Antena 1, unde a prezentat emisiunea Duminica în familie', dar a fost și concurentă într-una dintre edițiile emisiunii 'Dansez pentru tine'.

Tânăra prezentatoare a pășit în platourile de televiziune cu un look căruia puțini bărbați i-au putut rezista. Părul creț, formele rubensiene și încrederea în forțele proprii au propulsat-o rapid în rândul celor mai atrăgătoare românce

În ciuda succesului în carieră, vedeta nu prea a avut noroc în dragoste. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori. Prima dată în 1989, cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat, apoi în 1997 cu Ştefan Bănică Jr., iar mai apoi, în 2004 cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg Chiar dacă în timpul acestei căsnicii, vedeta a adus pe lume un băiețel, mariajul s-a închieta din nou cu un divorț. 

Citeşte mai multe despre:   mihaela radulescu  -   revoluție