Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ilinca Vandici SPUNE ADEVĂRUL despre AL DOILEA COPIL! ''Mi-e un pic cam teamă...''

Ilinca Vandici SPUNE ADEVĂRUL despre AL DOILEA COPIL! ''Mi-e un pic cam teamă...''

Un articol de: Andrei Ștefan - 12 Oct 2019, 12:51

Ilinca Vandici, mamă a unui băiețel de doi ani și trei luni, Zian, a mărturisit că nu se grăbește să își mărească familia. Care e motivul?

ÎNCEPE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! VA FI MĂCEL! PROFEȚIILE APOCALIPTICE COMPLETE FĂCUTE DE BABA VANGA

„E și afacerea, proiectul personal pe YouTube, sunt contracte de imagine pe bandă rulantă, este copilul, căruia îi acord mare parte din timpul meu, este Andrei, este toată familia mea…Adorm liniștită noaptea și fericită, pentru că fac lucruri frumoase”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

„Sincer, mi-e un pic cam teamă de al doilea copil. Dacă ești un părinte care se implică, așa cum sunt eu, dacă ești un părinte superatent la tot ceea ce se întâmplă cu copilul tău, nu e ușor deloc. Mamele care trec prin asta mă înțeleg, cu siguranță. 

S-A TERMINAT! CRISTIAN POMOHACI A SPUS ADEVĂRUL PE PATUL DE SPITAL! DA, A FĂCUT-O ŞI PE ASTA (GLERIE FOTO)

Mie mi se pare foarte greu să crești un copil, atâta vreme cât te implici și ești acolo în fiecare zi. Pentru mine e foarte greu, fiindcă încerc să mă împart între toate și clar copilul cântărește o bună bucată din tot ce înseamnă viața mea, sufletul meu, și atunci, îi acord toată atenția, toată grija. Vreau să îl ajut să se dezvolte, mă informez în permanență, fac cu el foarte multe activități”, a mai declarat Ilinca Vandici

Citeşte mai multe despre:   ilinca vandici