Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ilie Năstase și soția sa, în izolare de Sărbători / „Este un Crăciun diferit”

Ilie Năstase și soția sa, în izolare de Sărbători / „Este un Crăciun diferit”

Un articol de: Andrei Ștefan - 25 Dec 2020, 19:13
FOTO: Facebook: Ioana Simion Vedete

Ilie și Ioana Năstase reprezintă unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Anul acesta, din pricina pandemiei de COVID-19, fostul tensimen în vârstă de 74 de ani și soția sa în vârstă de 44 de ani vor avea parte de un Crăciun diferit, petrecut în carantină.

 

Ilie Năstase și soția sa, sărbători în carantină

 

Cei doi sunt nevoiți să stea în izolare la domiciliu, timp de 14 zile, din pricina unei vacanțe.

Mai exact, soția fostului sportiv a fost cu copiii într-o mini vacanță în Turcia, neștiind la momentul plecării de noile măsuri care se vor impune cu privire la combaterea pandemiei. La întoarcere, Ioana nu a avut de ales, așa că s-a izolat la domiciliu.

„Chiar este un Crăciun diferit pentru mine în acest an. Sunt în carantină. Am plecat cu copiii 2-3 zile să ne relaxăm și pentru asta uite stau în casă 2 săptămâni. Am fost în Turcia. Nici măcar nu au anunțat, că puteau să anunțe că în 2 zile, 3 zile se va intra în carantină pentru cei care se întorc din Turcia.”, a spus Ioana Năstase.

Deși Ilie Năstase nu a fost prezent în călătoria din Turcia, acesta a decis să-i țină companie soției pe tot parcursul carantinei.

„Am cam început să mă obișnuiesc. La început era un pic mai greu, acum mai citesc, mai ascult o muzică, mai vorbes cu Ilie. El nu a fost, dar a preferat să stea cu mine să nu mă plictisesc. Ce să facem? Am început să ne acomodăm.”, a mai precizat Ioana Năstase.

 

Ilie Năstase, vigilent cu soția sa Ioana

 

„Eu îmi pun mască atunci când trebuie și o scot tot când trebuie. Fac și eu ce face fiecare. Stau cu soția, sunt mai aproape de ea, ce să fac!? Trebuie să o țin aproape că după aia fuge. Dacă fuge cu vreunul cu coronavirus!? (n.r. – râde) Nu e bine! Ne păstrăm simțul umorului, că nu avem de făcut altceva", declara Ilie Năstase pentru ProSport cu ceva timp în urmă.

De data aceasta, cei doi vor trebui să treacă împreună și prin auto-izolare.

Citeşte mai multe despre:   ilie nastase  -   ioana nastase  -   coronavirus