Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cum a vrut să se sinucidă fosta soție a lui Daminuță: Iasmina face dezvăluiri cutremurătoare

Cum a vrut să se sinucidă fosta soție a lui Daminuță: Iasmina face dezvăluiri cutremurătoare

Un articol de: Redacția Știrescu - 06 Apr 2019, 09:06

Fosta soție a lui Cristian Daminuță a vrut să își pună capăt zilelor. Blondina a fost prezentă în platoul „Agenția VIP” de la Antena Stars unde a povestit prin ce a trecut.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! BABA VANGA A ANUNȚAT DEZASTRUL: MARELE MĂCEL VA AVEA LOC DE PAȘTE
„Oricine trece printr-o perioadă mai grea în viaţă, şi eu am trecut prin aşa ceva. Am trecut printr-o depresie. Au fost mai multe evenimente care m-au dus la acest gest ruşinos, pot să spun! Acum două zile am fost plecată de la părinţii mei (...) Mă deranja orice, orice mi se spunea, mă supăram şi mă enervam pe toată lumea. Şi dacă eram întrebată dacă mănânc mă enervam (...) M-am certat şi cu părinţii mei şi eu am o relaţie bună cu ei şi am fost afectată.

GATA, FLORIN PIERSIC A DISPĂRUT! ROMÂNII AU AJUNS ÎN LACRIMI LA SPITAL...

Pe drum de la Oraviţa am luat mai multe pastile cu gândul de a-mi încheia viaţa. M-am urcat în maşină cu gândul de a-mi lua viaţa, credeam că ajung în Timişoara că mă pun să dorm şi totul se va încheia (...) Fix când eram în faţa blocului, nu aşteptam să fiu salvată, m-am întâlnit cu prietena mea bună. S-a uitat la faţa mea, şi-a dat seama că parcă nu sunt eu şi m-a ajutat. Mi-a sunat părinţii care mă susţin necondiţionat. Am fost împreună la biserică şi cred că doar prin credinţă pot depăşi acest moment”, a povestit Iasmina pentru „Agenţia VIP”.
 

Citeşte mai multe despre:   daminuta  -   iasmina