Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete HORIA MOCULESCU a cedat! Boala și-a spus cuvântul! Nidia a făcut anunțul în lacrimi

HORIA MOCULESCU a cedat! Boala și-a spus cuvântul! Nidia a făcut anunțul în lacrimi

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Apr 2019, 12:14

Horia Moculescu a trecut anul trecut prin momente cumplite din cauza problemeleor de sănătare. Artistul a virbit despre operația cumplită la picior și despre recuperarea dificilă.

“Sunt într-o perioadă mai dificilă a vieţii mele. M-am operat acum zece luni, am sindromul Morton. Merg aşa, uneori mai greu, pentru că doctorul a considerat că trebuie să nu îmi taie un nerv, care trebuia eliminat. Este neplăcută această durere. Încerc să mă salvez fără o altă intervenţie, am făcut până acum mai multe şedinţe cu laser, acum fac acupunctură. Sper să nu ajung din nou pe masa de operaţie”, a susținut Horia Moculescu, potrivit b1.ro.

ȘOC ÎN SHOWBIZ! SFÂRȘIT PENTRU TEO TRANDAFIR! DE DATA ASTA, E ADEVĂRAT!

Nici fiica lui Horia Moculescu, Nidia Moculescu, nu a trecut în ultima perioadă prin momente mai bune. Aceasta și-a pierdut în urmă cu câteva luni câinele.

Câinele acesteia, Max, a murit, iar Nidia a decis să îi aducă un omagiu pe pagina sa de socializare.

CELEBRA PREZICĂTOARE A VORBIT DESPRE MOARTEA UNEI IUBITE VEDETE DIN ROMÂNIA!

„Îţi mulţumesc că mi-ai fost cel mai bun prieten. Cel mai om, dintre toţi oamenii pe care i-am cunoscut. Te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi mereu. Îţi aloc acest moment pe Facebook pentru că ai fost frumos şi îţi plăcea să fii admirat. Îţi mulţumesc pentru toate momentele în care m-ai ascultat şi m-ai iubit necondiţionat! Max! Eşti regele casei”, a scris Nidia Moculescu.

FAMILIA LUI CRISTI BORCEA, ÎN STARE DE ȘOC! ANUNȚUL FĂCUT DE MEDICI ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP... FEMEILE DIN VIAŢA LUI NU-ŞI MAI POT OPRI LACRIMILE

Citeşte mai multe despre:   horia moculescu