Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete SCANDAL LA Vocea României! Tudor Chirilă, atac la ADRESA lui Horia Brenciu: Cover-urile nu sunt sursă de progres...

SCANDAL LA Vocea României! Tudor Chirilă, atac la ADRESA lui Horia Brenciu: Cover-urile nu sunt sursă de progres...

Un articol de: Alexandra Cismaru - 13 Sep 2019, 10:17

Disputele între jurații de la Vocea României nu sunt deloc străine, dar cele dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă sunt deja de notorietate. 

ANUNȚ BOMBĂ FĂCUT DE PAVEL BARTOȘ: DIN PĂCATE ACUM TOTUL SE CONFIRMĂ...

Tudor Chirilă i-a reproșat lui Brenciu că în repertoriul lui se regăsesc predominant cover-uri, și nu muzică originală, situație care nu definește un artist adevărat, potrivit cancan.ro.

DUPĂ MOARTEA IONELEI PRODAN, O NOUĂ DRAMĂ LOVEȘTE MUZICA POPULARĂ: DA, DIN PĂCATE E VORBA DE ÎNDRĂGITA ELENA MERIȘOREANU...

„Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”, i-a reproşat Tudor Chirilă lui Horia Brenciu, care a încercat să se apere: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!”, dar Tudor nu este impresionat, terminând discuția astfel: „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace”. 

A MURIT: GABRIELA CRISTEA, ÎN DOLIU! NIMENI DIN SHOWBIZ NU ȘI-A MAI PUTUT STĂPÂNI LACRIMILE...

În a doua ediție de blind-uri, atât Smiley, cât și Tudor, vor fi lăsați fără cuvinte de o concurentă. „Pentru genul ăsta de momente sunt la Vocea României de atât de mult timp”, îi spune Smiley concurentei, Chirilă adăugând: „Sunt convins că ăsta a fost cel mai bun moment de până acum la Vocea României”. 

Citeşte mai multe despre:   Bogdan Seitan  -   Horia Brenciu