Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Din păcate este vorba despre Augustin Viziru... De ce boală GREA suferă actorul: Mă lupt cu ea. Ce se va întâmpla cu filmul în care e personaj principal

Din păcate este vorba despre Augustin Viziru... De ce boală GREA suferă actorul: Mă lupt cu ea. Ce se va întâmpla cu filmul în care e personaj principal

Un articol de: Stirescu.ro - 09 Ian 2019, 20:45

Augustin Viziru a fost diagnosticat cu hernie de disc.

Din cauza problemelor de sănătate, medicii i-au recomandat actorului să dea jos câteva kilograme pentru a nu mai avea dureri insuportabile.

„Am ceva probleme de sănătate, am o hernie de disc destul de păcătoasă. Mă tot supără şi mă lupt cu ea. Slăbesc, mă îngraş. Când am făcut-o, mi-a zis doctorul că din cauza acestui fizic minunat s-a întâmplat. Şi am slăbit”, a spus Augustin Viziru într-un interviu pentru un post de televiziune.

Așa că Augustin Viziru s-a pus pe treabă și a reușit să dea jos 18 kilograme în două luni, însă trebuie să mai slăbească opt kilograme, potrivit cancan.ro.

 Dacă va reușit, el va câștiga pariul pus cu Iura Luncașu.

„Am fost profesor de sport, dar în urmă cu 10-15 ani. (…). Băi, ce să fac, mă chinui… am avut 104 kilograme și am slăbit 18 kilograme. (…). Da, am rol principal, e primul rol principal de «good boy (n.r.: băiat bun)». (…). Am slăbit 18 kilograme în două luni și mai trebuie să slăbesc 8 kilograme în 16 zile. Și dacă nu slăbesc alea opt kilograme, o să joc gratis în film (n.r.: comedia realizată în regia lui Iura Luncașu). Dietă nu prea am ținut, pentru că din punctul meu de vedere, nu e prea bună – după ce renunți la ele (n.r.: diete), pui totul la loc. Am redus alimentația, porțiile de mâncare, nu mai mănânc cu șase ore înainte să mă culc.”, a mărturisit Augustin Viziru.

Citeşte mai multe despre:   Augustin Viziru