Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete HANNELORE, INFIDELA ROMÂNIEI: Adevărul NECENZURAT despre telenovela de la INSULA IUBIRII! (GALERIE FOTO)

HANNELORE, INFIDELA ROMÂNIEI: Adevărul NECENZURAT despre telenovela de la INSULA IUBIRII! (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Dec 2018, 11:24

În tentativa de a crea un caz ieșit din comun la celebra emisiune Insula iubirii, producătorii actualei ediții difuzată de Antena 1 s-au agățat de cazul unui cuplu care dădea semne că ar putea provoca un rating peste medie.

Numai că, surpriză: Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu, căci despre ei este vorba, s-au dovedit până la urmă o alegere eșuată. Și asta pentru că, deși realizatorii emisiunii au încercat în toate felurile să o transforme pe Hannelore în Infidela României, combinând-o pe rând cu aproape toate ispitele masculine, s-a dovedit ulterior că totul nu a fost decât un flirt nevinovat, iar ea nu a avut parte de vreo partidă perversă de zex, cum a fost cazul altor concurente.

REPEDE CLICK AICI: FOTOGRAFII INCENDIARE CU HANNELORE ULRICH !!!

Cuplul Hannelore și Bogdan nu doar că nu s-au despărțit, dar între timp s-au și căsătorit, probabil profitând și de celebritatea adusă peste noapte de scandalul artificial creat pe spatele lor la Insula Iubirii.

REPEDE CLICK AICI: FOTOGRAFII FIERBINȚI CU HANNELORE LA INSULA IUBIRII !!!

Poată că sezonul următor celebrele ispite Maria, Andy sau Raul vor avea mai mult succes și vor smulge de la concurenți și altceva decât zâmbete timide și pupici pe umărul drept. Pentru că, până la urmă, la insula Iubirii te aștepți să existe acțiune dincolo de limite și nu telenovele siropoase demne de Oracolele din communism.

REPEDE CLICK AICI: IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE CU CONCURENTA DE LA INSULA IUBIRII! VEZI TOATE POZELE PENTRU A ÎNȚELEGE CÂT DE GRAVĂ E SITUAȚIA!

Hannelore Ulrich (26 ani) și Bogan Ionescu (28 ani) locuiesc în Timișoara și formează un cuplu de acum 6 ani. După experiența de la emisiunea Insula Iubirii, cei doi s-au căsătorit.

REPEDE CLICK AICI: EA E ROMÂNCA DE LA INSULA IUBIRII CARE A COMBINAT O FATĂ ȘI UN BĂIAT! IMAGINILE SPUN TOTUL!

Fotografii: Instagram

REPEDE CLICK AICI: CE A FĂCUT ACEASTĂ CONCURENTĂ LA INSULA IUBIRII NU SE POATE DESCRIE ÎN CUVINTE! ATENȚIE MARE LA ACESTE IMAGINI!

Citeşte mai multe despre:   Insula iubirii  -   Antena 1  -   Hannelore Ulrich  -   Bogdan Ionescu