Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete GROZNIC! Andreea Bălan a fost luată la bani mărunți de Fisc și EXECUTATĂ SILIT imediat după nuntă! Cu ce nereguli a fost prinsă vedeta

GROZNIC! Andreea Bălan a fost luată la bani mărunți de Fisc și EXECUTATĂ SILIT imediat după nuntă! Cu ce nereguli a fost prinsă vedeta

Un articol de: Adela Iacob - 19 Sep 2019, 23:50

La câteva zile după ce s-a măritat, Andreea Bălan a aflat că este citată la Tribunalul Prahova, după ce Fiscul a făcut apel, într-un proces care durează de doi ani.

Problemele Andreei au început când a decis să-și mute firma din Ploiești în Ilfov.

 

BOMBĂ: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INELUL PURTAT PE DEGET DE ZÂNA SURPRIZELOR, ANDREEA MARIN!

 

SC Andreea Bălan SRL a acumulat în continuare datorii la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești iar cântăreața s-a trezit la un moment dat cu o decizie de executare silită din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.  Andreea a dat în judecată ANAF, contestând măsura executării dispusă de fiscul prahovean, relatează stirilekanald.ro.

 

UN NOU SEMN CĂ DIVORȚUL E APROAPE! ALEX BODI, GEST IEȘIT DIN COMUN, CHIAR DE ZIUA LUI

 

Cântăreața a depus o cauțiune de 2.409 lei, sumă care ulterior i-a fost restituită.

Pe 2 aprilie 2019, Judecătoria Ploieşti i-a dat câştig de cauză Andreei, în sensul în care ANAF nu poate executa o sumă mai mare de 25.890 de lei (aproximativ 5.500 de euro) şi este obligat să-i plătească Andreei cheltuielile de judecată. Cu toate acestea, ANAF a făcut apel pe 16 mai, iar procesul s-a mutat la Tribunalul Prahova. Primul termen a fost pe 5 septembrie, când cauza a fost amânată pentru 19 septembrie.

 

DRAMA DIN SPATELE ZÂMBETULUI! DE CE BOALĂ CRUNTĂ SUFERĂ BIANCA DRĂGUȘANU

Citeşte mai multe despre:   andreea balan