Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Giulia Nahmany a plecat cu ochii în lacrimi de la "Ferma: Orășeni vs Săteni". Nu se aștepta să fie trădată de cel cu care a luptat cot la cot (VIDEO)

Giulia Nahmany a plecat cu ochii în lacrimi de la "Ferma: Orășeni vs Săteni". Nu se aștepta să fie trădată de cel cu care a luptat cot la cot (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 23 Oct 2020, 15:15

Giulia Nahmany a părăsit competeția "Ferma: Orășeni vs Săteni", joi seară, după ce-a pierdut duelul cu Gabriel Toader. Blonda a fost învinsă de bucătar, care, deși nu a fost susținut de ceilalți concurenți, a câștigat.

Frumoasa cântăreață a fost aleasă miercuri, de Gabriel Toader, proaspăt ales la duel, să îi fie adversară. La aflarea veștii , acesta a izbucnit în lacrimi.

 „“Nu îmi vine să cred că ai făcut asta. De ce să mă alegi pe mine? Eu nu i-aș fi făcut niciodată asta lui Gabi, mai ales că am trecut prin atâtea împreună...Gabi nu avea dreptul să facă această alegere pentru mine”, a spus ea.

 

 

Toader a declarat că este dispus să lupte cu taotă îndârjirea, indiferent de circumstanțe. 

“În momentul în care vii cu fratele tău la masă și încerci să scapi de fratele tău pe drum… nu prea mai e frăție. (…) Ori mergem cap-coadă, ori ne rupem la jumate. Eu nu pot să o accept. Fără supărare”, a spus el.

În plus, și-a motivat Gabriel Toader alegerea spunând că a fost deamăgit de comportamentul ei, când erau fermieri șefi și că l-a deranjat faptul că ea nu a recunoscut ce greșeli a făcut în acea perioadă.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Giulia Nahmany  -   ferma vedetelor