Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Gina Pistol va renunța la Asia Express? „Este posibil să fie o schimbare de ultim moment, se duc negocieri”

Gina Pistol va renunța la Asia Express? „Este posibil să fie o schimbare de ultim moment, se duc negocieri”

Un articol de: Adela Iacob - 22 Mai 2020, 14:55

„Asia Express” este un reality-show îndrăgit de foarte multă lume. Emisiunea are foarte mulți fani gata să urmărească probele extrem de grele și solicitante la care sunt supuși preferații lor. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, pe fani îi așteaptă câteva vești proaste în ceea ce privește show-ul prezentat de frumoasa Gina Pistol, în vârstă de 35 de ani.

Show-ul „Asia Express” s-ar putea suspenda din cauza pandemiei de COVID-19

În contextul pandemiei de coronavirus care a pus „pe pauză” o întreagă lume, fanii show-ului „Asia Express” s-ar putea confrunta cu o serie de vești proaste. Surse din Antena 1 au povestit că emisiunea prezentată de Gina Pistol s-ar putea suspenda anul acesta, potrivit Click.

„Se lucrează la tot felul de itinerarii, dar dacă nu se deschid granițele, nu ai cum să filmezi. Pregătirile și documentarea despre orașe, obiceiuri, mâncăruri și istorie durează foarte mult, trebuie să se ia legătura cu cei din țara respectivă, trebuie aprobări de la autoritățile din Asia. Este posibil să se decaleze filmările pentru 2020. Nu se renunță la idee, sunt niște contracte semnate. Este posibil să fie o schimbare de ultim moment, se duc negocieri cu vedetele ca să fie totul pus la punct”, au dezvăluit sursele pentru publicația mai sus citată.

Câștigătorii sezonului 3 „Asia Express” sunt Sorin Bondea și Răzvan Fodor

 

Sorin Bondea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii show-ului Asia Express, sezonul trei și a premiului în valoare de 30,000 de euro.

În marea finală, ultima bătălia s-a dat între echipele Speak - Ștefania și Sorin Bontea - Răzvan Fodor, dar soara le-a surâs celor din urmă.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au format o echipă foarte apreciată de cei de acasă pentru modul amuzant în care treceau peste toate probele la care erau supuși și peste toate obsacolele care le ieșeau în cale.

Răzvan Fodor a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram câteva cuvinte referitoare la cum s-a simțit atunci când el și prietenul lui, Sorin Bondea, au fost desemnați câștigători.

„Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic...până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție @asiaexpressromania că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!”, a scris Răzvan Fodor pe rețeaua socială Instagram.

 

Sacrificii făcute de Răzvan Fodor pentru a participa la „Asia Express”

 

Răzvan Fodor a mers la Asia Express chiar dacă știa că suferă de astm, motiv pentru care a stat ceva pe gânduri atunci când i s-a propus să participe. Însă, acesta a reușit să gestioneze problema, iar alături i-a fost coechipierul și bunul său prieten, Sorin Bontea.

Atunci când a zis da, Răzvan Fodor a încheiat o înțelegere specială cu șefii Antena 1. Asesta a vrut să se asigure că o echipă medicală poate ajunge la el în cel mai scurt timp posibil dacă are nevoie de îngrijiri speciale.

 

„Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a explicat Fodor.

Citeşte mai multe despre:   gina pistol  -   sorin bontea