Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Gina Pistol a apărut în ultimul Live al lui Smiley. „Mi-am pierdut șirul gândurilor” (VIDEO)

Gina Pistol a apărut în ultimul Live al lui Smiley. „Mi-am pierdut șirul gândurilor” (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 12 Mai 2020, 21:27

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu îndrăgit de foarte multă lume. Chiar dacă relația datează de mai mult timp, cei doi au fost destul de priuvați în ceea ce privește parcurcursul relației, însă de Paște acest lucru s-a schimbat. Acela a fost fost momentul în care au au publicat prima fotografie împreună pe rețelele sociale, iar acum fanii sunt cu ochii în patru după mai multe fotografii de acest fel. Mai nou, Gina Pistol își face apariția și în emisiunile pe care Smiley le face pe YouTube, intitulate „Smiley Omul Live”.

Gina Pistol apare în Live-ul de pe YouTube al lui Smiley

 

Smiley a lansat recent o nouă melodie cu titlul „Va fi bine!”, iar videoclipul acesteia spune că piesa a fost compusă special pentru această perioada pe care o traversează întreaga lume din cauza pandemiei de coronavirus.

„Eu cred cu adevărat că schimbarea vine din interior. Schimbarea vine odată cu noi, de aia și spun că `de mâine schimbăm lumea și de azi încep cu mine`. De astăzi cu siguranță puteți zâmbi, de mâine va fi o zi mai bună”, a declarat artistul.

De asemenea, Smiley face o seriei de emisiuni pe YouTube intitulate „Smiley Omul Live”. În ultimul său Live de acest gen, apare însăși iubita lui, Gina Pistol, la finalul transmisiei. Fanii nu au ezitat și au început să o salute pe Gina Pistol în număr mare.  

„Toată lumea ne spune acum `simpaticilor`”, a afirmat Smiley după ce mai mulți internauți i-au salutat în modul acesta, după binecunoscuta replică a Ginei atât de la Chefi la cuțite, cât și de la Asia Express.

La un moment dat, aceasta a spus că se retrage în bucătărie, dar Smiley a îndemnat-o să mai rămână.

Din felul în care se privesc, putem deduce cu ușurință că dragostea plutește cu adevărat în aer pentru cei doi. După apariția Ginei Pistol în cadru, la un momendat, Smiley chiar a afirmat că „Mi-am pierdut șirul gândurilor”, vizibil emoționat.

Gina Pistol a apărut în ultimul Live al lui Smiley

Gina Pistol a scăpat netunsă de iubitul ei, Smiley

 

Gina Pistol l-a tuns pe Smiley în urmă cu două săptămâni. Desigur, momentul a fost inclus într-un live făcut de artist.

În acest cotext, Smiley își așteaptă „răzbunarea” și era mai mult decât pregătit să o tundă și el pe iubita sa. Acest lucru a pornit ca o profocare lansată fanilor. În noul videoclip al acestuia există o secvență în care apare și Gina Pistol. Drept urmare, aceasta ajungea să fie tunsă doar dacă internauții descopereau acea secvență.

Acum două zile, Smiley a publicat o fotografie în care se pregătea să atenteze la părul blond al frumoasei lui partenere.

„@ginapistol a scăpat netunsă și noaptea trecută. Asta pentru că niciunul dintre voi nu a găsit scena în care apare și ea. Aveți link in BIO, descoperiți-o pe Gina în clip, iar eu o tund sau o fac creață ”, a fost mesajul transmis de Smiley în dreptul fotografiei respective.

Gina Pistol a apărut în ultimul Live al lui Smiley

Cei doi au o viață profesională foarte plină și sunt mereu ocupați, însă în această perioadă de izolare, au reușit să petreacă mai mult timp împreună și să se bucure unul de celălalt.

Citeşte mai multe despre:   gina pistol  -   smiley