Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete EXTRAVAGANȚELE CONTINUĂ: Gigi Becali și-a sfințit turma de oi! Le mână la păscut cu un ciomag din aur (FOTO)

EXTRAVAGANȚELE CONTINUĂ: Gigi Becali și-a sfințit turma de oi! Le mână la păscut cu un ciomag din aur (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 23 Mar 2019, 13:58

Imagini inedite cu Gigi Becali la stâna lui din Pipera. Patronul de la FCSB a chemat preoții să-i sfințească mioarele. Şi nu doar oile au avut parte de rugăciuni pentru protecţie spirituală, ci şi pajiştea pe care sunt scoase la păscut.

De frică să nu mai păţească aşa cum păţeşte cu echipa de fotbal, care nu a mai cîştigat niciun trofeu de ani de zile, Gigi Becali a decis să îşi apere oile de duhurile necurate. Omul de afaceri a considerat că stâna pe care o deţine în Pipera are nevoie de protecţie spirituală, astfel că a chemat doi preoţi pentru a-i sfinţi oile şi pajiştea.

Însoţit de Luţu, sprijinându-se într-un toiag cu mâner suflat cu aur şi îmbrăcat la patru ace, Becali le-a arătat preoţilor locurile pe unde-şi plimbă animalele favorite.

Becali și-a amenajat stâna în spatele caselor de milioane de euro, clădiri care se închiriază pentru afaceriști sau chiar pentru diplomaţi străini sau ataşaţi ai ambasadelor. Și casa lui Gigi e aproape, la câteva sute de metri.

În urmă cu o săptămână, acelaşi Gigi Becali a fost văzut pe stradă tot în Pipera cum îşi ducea singur oile la păscut. Printre vilele de lux, patronul FCSB a fost filmat îmbrăcat lejer, cu ciomagul în mână, în timp ce îşi îndemna din spate sutele de oi pe care le deţine. Oile au blocat toată circulaţia din zonă, astfel că, prinși în trafic, șoferii au pus mâna pe telefoane şi au filmat nonsalanța cu care omul de afaceri își plimba turma.

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali