Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Gigi Becali a FĂCUT ANUNȚUL! Cât va sta Cristi Borcea după gratii: O să trebuiască să... (VIDEO)

Gigi Becali a FĂCUT ANUNȚUL! Cât va sta Cristi Borcea după gratii: O să trebuiască să... (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Feb 2019, 17:55

Gigi Becali a declarat vineri, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Talk B1”, că finul său, Cristian Borcea va sta la închisoare cel mult șase luni la închisoare pentru că urmează să i se contopească pedepsele. 

”O să trebuiască să contopească pedepsele și să rezulte o nouă pedeapsă, care, conform legilor, nu poate depăși zece ani, adică dublul pedepsei de bază de cinci ani, adică cea mai grea. El a făcut cu totul, cu câștig, aproape șase ani, iar din zece ani trebuie să facă șase ani și opt luni, adică două treimi din pedeapsă. El a făcut vreo șase ani cu câștigul și cu recursul compensatoriu, deci va trebui să facă maxim șase luni de pușcărie.

El acum se duce acolo, contopirea durează o lună-două. O să dea regim deschis direct, o să-l trimită la muncă și o să mai facă șase luni și o să vină acasă. Asta e maxim ce pot să-i facă. Bine, dacă au judecătorii dușmănie, la eliberare condiționată mai dau o amânare de șase luni, cum au mai făcut”, a declarat Gigi Becali

Întrebat cum a reacționat Cristian Borcea atunci când a aflat că este din nou condamnat la închisoare, Becali a declarat: ”Asta e situație, eu am vorbit aseară cu el. Eu nu credeam că se poate întâmpla așa ceva pentru că el a fost achitat în primă instanță. În apel, el nici nu a mai fost audiat, nici nu s-a discutat, nici DNA nu a mai cerut audierea lui, nu s-a discutat nici măcar de către martori numele lui. El va câștiga cu siguranță la CEDO, dar asta durează cinci-șase ani. El parcă simțea. Eu i-am spus că nu se poate întâmpla nimic pentru că a fost achitat pe fond”. 

Eliberat acum câteva luni, Cristian Borcea se întoarce după gratii. Fostul acţionar al FC Dinamo a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Iar Radu Mazăre la nouă ani, în dosarul privind retrocedarea ilegală a unor terenuri din Mamaia. Vineri dimineaţă Cristi Borcea s-a predat.

Totodată, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus confiscarea unei sume de aproximativ un milion de euro de la Cristian Borcea. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali