Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete A ajuns la SAPĂ de LEMN? Gică Hagi, DECLARAȚII ȘOC! ''Eram bogat, acum am sărăcit!''

A ajuns la SAPĂ de LEMN? Gică Hagi, DECLARAȚII ȘOC! ''Eram bogat, acum am sărăcit!''

Un articol de: Stirescu.ro - 25 Feb 2019, 19:09
Foto: Wowbiz Vedete

Celebrul fotbalist Gheorghe Hagi (54 de ani), actual antrenor al fostei campioane Viitorul, a mărturisit că acum este mai sărac, după 10 ani de investit în fotbal.
„Sunt mai sărac decât înainte! Eram bogat, acum am sărăcit! Înainte eram boier, după ce m-am lăsat de fotbal, sunt oier! A dispărut B-ul! Stau în trening, antrenez, am mai puțini bani, dar sunt bogat sentimental. Iubesc fotbal și am făcut academia cu cea mai mare plăcere, orice ce s-ar întâmpla. Am făcut un lucru pe care l-am simțit, nu m-a împins nimeni.

A fost o datorie de-a mea, personală! Am plecat de jos, sărac, am muncit și am ajuns bogat, așa că am zis că trebuie să dau banii înapoi. Unde să-i bag? La fotbal, să-i ajut pe cei mici, să le dau o șansă în viață, să nu aibă vreun complex față de alții. Le-am creat condiții de top, ca în Europa, totul nou, investiții în baza sportivă, buget la Academie un milion de euro în fiecare an timp de 10 ani, peste 100 de oameni care au muncit pentru copii.

Sunt 8 terenuri cu nocturnă, pot să se antreneze până seara târziu. Am investit în copii, am doi legitimi și 200 de care sunt responsabil, încerc să-i ajut să ajungă sportivi de performanță. Nu vor ajunge toți, dar fac sport, sunt sănătoși. Nu m-a obligat nimeni și nici nu m-am plâns, ba chiar am făcut-o cu mare plăcere. Și o să fac cât o să mai pot, rolul meu este să produc jucători. Că mai fac și performanță? Sunt ani buni, ani mai puțini buni, ca la vița-de-vie, ca în agricultură!”, a declarat Hagi, citează GSP.

Citeşte mai multe despre:   gheorghe hagi