Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete După ce a făcut TURUL TELEVIZIUNILOR, George Vintilă a fost ''ADOPTAT'' de Antena 1! Ce ROL are în ''ASIA EXPRESS''? (FOTO)

După ce a făcut TURUL TELEVIZIUNILOR, George Vintilă a fost ''ADOPTAT'' de Antena 1! Ce ROL are în ''ASIA EXPRESS''? (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Mar 2019, 11:06

După aproape 25 de ani în trustul PRO, George Vintilă (48 de ani) a decis că este vremea unei schimbări, așa că s-a îndreptat spre Kanal D, iar acum a ajuns la Antena 1

Deși a câștigat primul sezon „Ferma vedetelor”, în 2015, Pro Tv nu a mai venit cu nicio ofertă pentru omul de radio, vechea vedetă a trustului, așa că George Vintilă a încercat la Kanal D, drept concurent la „Exatlon”!

„Sunt decizii ușor de luat în momentul în care simți că misiunea este încheiată și că, dincolo de ea, viața te lovește cu ceva moale și pufos. 24 de ani au fost totuși o viață de om, în care am râs, am transmis o vibrație pozitivă de fiecare dată când am deschis microfonul. Mi se întâmplă să fiu cunoscut doar după voce, iar asta nu poate decât să mă facă mândru. Da, îmi va fi dor. Dar acum vreau să mă bucur și de cealaltă parte a vieții mele”, a spus acesta înainte de a încerca la „Exatlon”, citează Libertatea.

Pentru că nu a trecut de probele castingului pentru emisiunea din Republica Dominicană, George Vintilă a încercat acum la următoarea televiziune, Antena 1, la care se pare că avut noroc!

Acesta se alătură concursului „Asia Express”. Rămâne de văzut ce rol va avea în emisiune și pe cine va înlocui. Zvonurile spuneau că Vintilă va intra în locul lui

Cosmin Seleși, proaspăt accidentat în timpul unei probe, dar Șerban Copoț a părăsit deja emisiunea.

Se pregătește oare o revenire spectaculoasă?

Citeşte mai multe despre:   george vintila  -   exatlon  -   ferma  -   asia express  -   pro tv  -   antena 1  -   kanal d  -   serban copot  -   cosmin selesi