Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete George Clooney, declarații de senzație. Actorul a povestit de ce le-a oferit tuturor prietenilor săi câte un milion de dolari

George Clooney, declarații de senzație. Actorul a povestit de ce le-a oferit tuturor prietenilor săi câte un milion de dolari

Un articol de: Adela Iacob - 18 Noi 2020, 19:52
FOTO: Hepta.ro Vedete

Pentru nimeni nu mai reprezintă un secret faptul că starurile de peste ocean fac gesturi cu adevărat șocante, fie că vorbim de deciziile care îi duc pe prima pagină a tabloidelor, fie de gesturi de caritate toatl ieșite din comun. Unul dintre ele este și cazul lui George Clooney, care le-a oferit tuturor prietenilor săi, câte un milion de dolari în cahs. 14 milioane d edolari a fost suma pe care actorul a acheluit-o la acel moment.

În 2013, starul de la Hollywood i-a chemat pe toți prietenii în vizită și le-a oferit fiecăruia câte o vazilă cu câte 1 milion de dolari. Evenimentul a fost făcut cunoscut de în fața publicului de către Rande Gerber, în 2017, iar Clooney nu a dezvăluit motivul pentru care a făcut marele gest de la acel moment.

 

De ce le-a dat Clooney câte un milion de dolari prietenilor săi

 

Starul a povestit în urmă cu câteva zile de ce a decis să le dea prietenilor săi câte un milion de dolari. Actorul a explicat că astfel și-a arătat recunoștința, având în vedere că îi stia pe toți amicii săi de mai bine de 35 de ani, iar cei mai mulți dintre ei l-au găzduit și l-au ajutat când era falit.

„Îi cunosc pe oamenii aceștia de peste 35 de ani. Am dormit pe canapelele lor când eram falit, mi-au împrumutat bani, m-au ajutat de fiecare dată când am avut nevoie. Toți sunt incluși în testamentul meu în caz că mă lovește vreun autobuz. Și atunci m-am gândit de ce să aștept să fiu lovit de autobuz?”, a explicat Clooney, potrivit Insider.

Totate acestea s-au petrecut în 2013, pe vremea când starul nici nu se căsătorise cu avocata Amal Clooney. În timp însă, actorul, pe lângă lovitura pe care a dat-o în viața amoroasă, a mai dat una în afaceri. El și amicii săi au reușit să câștige un miliard, dintr-o afacere cu tequila, scurt timp după cununia actorului, dar și după evenimentul memorabil cu banii.

Citeşte mai multe despre:   george clooney