Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete George Burcea, mesaj EXTREM DE TRIST după ce Andreea Bălan a scăpat cu viață când a născut-o pe Clara

George Burcea, mesaj EXTREM DE TRIST după ce Andreea Bălan a scăpat cu viață când a născut-o pe Clara

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Mar 2019, 13:08

George Burcea a oferit noi detalii despre coșmarul prin care a trecut partenera lui, Andreea Bălan, când a născut-o pe cea de-a doua fetiță.


„Nu m-am aflat niciodată într-o astfel de situaţie şi a fost un moment în care trebuia să sărbătorim: venea un copil, un al doilea copil şi am văzut două lucruri total diferite. Am văzut venirea pe lume a Clarei, care era foarte frumoasă, iar în partea dreaptă, dacă mutai cadrul, erai tu, pe masa de operaţii şi fetele care te resuscitau. Nu ştiai dacă să te bucuri, să plângi, să râzi. După aceea a fost o perioadă destul de grea, pentru că au fost vreo trei-patru ore în care doctorii efectiv fugeau de mine, asistenţii fugeau de mine, pentru că nu puteau să-mi spună nimic, pentru că tu încă nu erai stabilă. Și atunci ei nu doreau să se pronunțe.

Eu am văzut că era ceva grav, pentru că te resuscitau. În momentul în care ei mi-au predat-o pe Clara, ți-am zis: a fost efectiv film! A fost film, pentru că odată mi-a adus bucuria în brațe, o țineam pe Clara, totodată nu eram foarte atent la Clara, pentru că mă uitam în partea dreaptă, la tine, că te resuscitează. Fetele și-au jucat-o: «Știți, că domnul Burcea, felicitări! Că câr, că mâr, că să vă trăiască fetița», zic: «Da, da, da, fetița, dar soția ce face? Că o resuscitați acolo». «Nu, nu, uitați, ce bine e (n.r.: fiica lor), ce neagră e, are păr mult», zic: «Da, da, are, dar soția?» (…). 

Într-adevăr, înţeleg cadrele medicale, că de foarte multe ori oamenii se panichează (…). Eu am plecat foarte liniştit, am avut încredere în medici. Am stat pe hol, până la 4 dimineaţa, încercând să dau de cadrele medicale. Mi-au explicat tot ce s-a întâmplat. Pericolul mare trecuse şi m-am bucurat, m-am relaxat puţin. 2 zile am vorbit cu ea… (….)Nu mi-am imaginat vreodată că o să văd pe cineva atât de drag cu un tub în gură. (…). A fost dificil, pentru că pe Clara am ţinut-o în braţe abia a doua zi. A doua zi aveai o mască de oxigen, erai speriată, erai panicată (…)„, a spus George Burcea într-un nou episod de vlog, făcut public pe canalul de YouTube al Andreei Bălan.

Citeşte mai multe despre:   george burcea  -   andreea balan