Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut anunțul. Le-a ajuns cuțitul la os, nu se mai descurcă și cer ajutor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut anunțul. Le-a ajuns cuțitul la os, nu se mai descurcă și cer ajutor

Un articol de: Adela Iacob - 10 Oct 2019, 22:54

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au o căsnicie frumoase și două fetițe extraordinare, însă acum recunosc că au și ceva probleme. 

S-A TERMINAT! OANA LIS A DAT VESTEA TRISTĂ! BIETUL VIOREL! INCREDIBIL CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INIMA VEDETEI

Pentru că Victoria şi Iris sunt foarte apropiate de vârstă şi amândouă sunt foarte mici, atenţia trebuie împărţită, iar acest lucru nu este deloc simplu pentru Gabriela Cristea şi soţul său. Drept pentru care, cei doi caută acum o bonă, scrie b1.ro. 

ŞOC ÎN TELEVIZIUNE! IMAGINI BOMBĂ CU BURSUCU’ ŞI CARMEN HARRA! TEO TRANDAF I-A PRINS ÎN FAPT

Gabriela a povestit că îşi doresc foarte mult să găsească o femeie în care să aibă mare încredere pentru a-şi lăsa fetiţele în grijă.

Ba chiar au făcut şi un anunţ în această privinţă.

ÎNCEPE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! VA FI MĂCEL! PROFEȚIILE APOCALIPTICE COMPLETE FĂCUTE DE BABA VANGA

"Momentele de relaxare le petrecem doar în 4, e destul de complicat, noi nu avem bonă, ne creștem copiii singuri și nu pentru că am fi niște părinți atât de acaparatori, ci pentru că e foarte greu să-ți găsești o bonă în România. De fapt, bonele sunt niște doamne în vârstă, ieșite la pensie, care vor să mai facă un ban și care costă foarte mult. Din păcate, nu am găsit pe nimeni care să corespundă nevoilor și necesităților și dorințelor noastre de a ne crește copiii și acum ne căutăm bonă. Am dat sfară în țara și sperăm că până la urmă să găsim. Inițial am zis că o să o dăm pe Victoria la grădiniță, dar s-au îmbolnăvit amândouă la inceputul acestei luni, am zis că e mai bine să mai așteptăm un pic, nu am vrea să avem surprize", a spus Gabriela Cristea.

Citeşte mai multe despre:   gabriela cristea  -   tavi clonda