Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Gabriel Cotabiță, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea de sănătate a artistului în vârstă de 65 de ani

Gabriel Cotabiță, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea de sănătate a artistului în vârstă de 65 de ani

Un articol de: Adela Iacob - 06 Ian 2021, 09:25
FOTO: Facebook: Gabriel Cotabiță Vedete

Gabriel Cotabiță a fost transportat de urgență la spital, după ce a prezentat simptome specifice noului coronavirus de tip SARS-CoV-2.

 

Gabriel Cotabiță, testat pozitiv cu noul coronavirus

 

Soția artistului a mărturisit că artistul are nevoie de monitorizare permanentă din partea medicilor, mai ales că se mai confruntă și cu alte probleme de sănătate, notează Spy News

De asemenea, soția lui Gabriel Cotabiță a mărturisit că speră ca testul artistului să iasă negativ zilele acestea, ca el să se poată întoarce acasă.

„Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a declarat tânăra, pentru Antena Stars.

 

Gabriel Cotabiță a rămas cu sechele după problemele de sănătate pe care le-a avut

 

În urma problemelor de sănătate grave pe care le-a avut acum ceva timp, Gabriel Cotabiță a rămas, pentru o perioadă, cu sechele. Atunci când urca pe scenă, artistul povestea că avea nevoie de prompter, mai ales din cauza faptului că avea și pierderi de memorie.

”Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi”, a declarat Gabriel Cotabiţă pentru o publicație.

Citeşte mai multe despre:   gabriel cotabita