Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fulgy, internat la psihiatrie. Fiul Cejanilor i-a amenințat pe tatăl său și pe Alex Velea cu bătaia

Fulgy, internat la psihiatrie. Fiul Cejanilor i-a amenințat pe tatăl său și pe Alex Velea cu bătaia

Un articol de: Adela Iacob - 08 Iun 2021, 10:15

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost internat la psihiatrie. Tânărul a fost reclamat la Poliție după ce și-a amenințat propriul tată cu bătaia. De asemenea, a anunțat că va face același lucru și cu Alex Velea și Antonia. 

Sâmbătă, Fulgy a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Obregia" din Capitală. 

Conflictul cu Alex Velea este, de asemenea, de mare actualitate. Fulgy a declarat că obișnuiește să consume deseori droguri. Mai mult, a anunțat că și Velea este un mare fan al halucinogenelor. 

„Până să fie scandalul ăsta, eu îl admiram foarte mult pe Alex Velea, adică până să-i cunosc cu adevărat caracterul. Am fost la Alex Velea l-a studio, ca să-i facă o piesă cățelului meu. 

Toată lumea trăgea pe nas, se injecta. Matias.... Toată lumea era pe ketamină, pentru că nu-și permit să-și ia cocaină. Iarbă, iarbă, iarbă.... Alex mi-a dat iarbă...

Eu n-am zis nimic la televizor, dar când am văzut că a stricat-o... Nu-l torn, că mă p*ș pe el, că nu pe net ne certăm, ci în justiție (...) Alex Velea consumă iarbă. Am fost la el la studio, unde se consumă ketamină, mefedronă și metamfetamină. Asemenea, și droguri ușoare gen iarbă și cocaină. Distribuitorul lui Alex Velea este Matias, ăla negru", a declarat Fulgy.

 

 

Citeşte mai multe despre:   fulgy  -   ionita de la clejani  -   alex velea