Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete PIERDERE uriașă în muzică: Da, este vorba despre FUEGO! Mesaj cutremurător pentru fani! Din păcate...

PIERDERE uriașă în muzică: Da, este vorba despre FUEGO! Mesaj cutremurător pentru fani! Din păcate...

Un articol de: Stirescu.ro - 19 Dec 2018, 15:54

Celebrul cântăreț Paul Surugiu, cunoscut publicului larg sub numele de scenă Fuego, li-a uimit fanii cu un nou mesaj pubblicat pe rețelele de socializare în care vorbește despre celebritate, despre beneficiile și pierderile pe care aceasta le presupune.   

“Când mi-am dat seama că nu-mi mai aparțin în totalitate și că trebuie să am mare grijă la tot ce fac, atunci am înțeles că sunt celebru. N-am făcut niciodată în viața mea un țel precis în a căpăta un renume. Mi-am dorit să cânt, să apar pe scenă și să pot oferi arta mea celor din jur. De acolo, probabil că a fost un pas. Sau mai mulți. Nu știu. Nici nu știu dacă mă cunosc toți oamenii de pe stradă și nici nu vreau asta. Cert este că vreau ca arta mea să ajungă în schimb, la cât mai mulți, în forma corectă!

Celebritatea nu e neapărat greu de gestionat, dar nu e atât de strălucitoare precum și-o imaginează mai toată lumea. Ea e un tren cu du-te-vino! Sunt momente în care-aș vrea să fiu mai puțin cunoscut, dar să îmi pot face profesia. Nu vreau să mă plâng și nici să dezvolt inutil acest subiect. Cert este că oamenii percep greșit, diferit această celebritate, care nu are întotdeauna aspecte roz! Zi frumoasă!”, a scris Fuego pe pagina de Facebook.

Citeşte mai multe despre:   fuego