Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fuego și-a DESCĂRCAT SUFLETUL! Declarațiile artistului despre glumele făcute pe seama sa

Fuego și-a DESCĂRCAT SUFLETUL! Declarațiile artistului despre glumele făcute pe seama sa

Un articol de: Stirescu.ro - 24 Dec 2018, 13:44

Cunoscutul Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a vorbit într-un interviu despre glumele care se fac pe seama lui.

Cântărețul a recunoscut și el că unele îi plac foarte tare, mai ales în condițiile în care i-au crescut cota și popularitatea.

„Sunt imun, relaxat. Unele chiar îmi plac foarte tare și fac și eu, de multe ori, glume pe seama acestui trend, cu bradul. Au fost benefice mare parte din ele, pentru că mi-au crescut cota și popularitatea. În general, eu apreciez umorul, dar pe cel de calitate, atunci când e făcut cu simț de răspundere, argumentat, fără gratuități și răutăcisme ieftine. Niciodată nu am fost afectat de lucrurile care nu sunt adevărate, de situațiile în care anumiți oameni vor să fie interesanți cu orice preț şi aleg metodele acestea simpliste, ieftine. Eu ştiu să-mi văd de drumul meu şi iată că, de 20 de ani deja, reuşesc să fiu pe buzele românilor, jucând şi două turnee anuale sold out. Glumeţii pot continua, iar interesanţii pot să ştie că locul meu rămâne aici, în timp ce al lor va dispărea curând, rămânând în urmă un mare nimic”, a declarat Fuego, pentru Adevărul.

Glumele au pornit, în mare parte, de la melodia sa celebră „Cântec de Crăciun”, în care artistul recită, printre altele, un vers devenit celebru în lumea românească: „Împodobește, mamă, bradul...”.

Fuego recunoaște că împodobitul bradului, printre alte tradiții de Crăciun, a fost mereu unul dintre momentele lui preferate din perioada sărbătorilor de final de an.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Fuego