Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete (FOTO) Legătura dintre Radu Mazăre și un concurent de la EXATLON ROMÂNIA: Marele SECRET a ieșit la iveală abia acum

(FOTO) Legătura dintre Radu Mazăre și un concurent de la EXATLON ROMÂNIA: Marele SECRET a ieșit la iveală abia acum

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Mar 2019, 16:41

Călin Șerban este cunoscut publicului Kanal D datorită reality-show-ului Exatlon, însă concurentul ascunde un mare secret, secret ce are legătură cu fostul edil al Constanței, Radu Mazăre.


 „În 2001 m-am întâlnit pe plajă cu încă un român, Ovidiu Bănuță, plus încă un tip, Dorin... și ei aveau zmeie, dar nu știau să se dea. Eu măcar luasem niște cursuri, încercam să urc în vânt. L-am cunoscut și pe Tache Iulian care pe vremea aceea vindea echipament sportiv de iarnă. Prin 2003 ne-am decis să începem ceva împreună. El a luat plaja H2O, a cesionat-o de la Apele Române și a deschis un băruleț micuț. Am decis să facem kite. Atunci l-am cunoscut pe Radu Mazăre. 


Venea pe plajă la noi destul de des, era cu sportul. A văzut despre ce este vorba, i-am explicat în câteva cuvinte. Încă nu eram instructor, am devenit ulterior. Am fost primul instructor român de kite-surfing. Veneam în fiecare vară la H2O, am avut și 60-80 de elevi pe sezon, s-au perindat foarte multe persoane publice pe acolo de-a lungul anilor pe care i-am instruit. Și Radu mi-a adus o grămadă de prieteni de-ai lui, și familia”, a declarat Călin pentru wowbiz.ro.


 „Între 2005 și 2007, Radu a venit la Kite extrem de des, el fiind și primar în acea perioadă. Toată lumea aștepta să vină, se făceau poze cu el, filmări. Era o persoană publică importantă când era primar. Într-unul din ani mi-a zis: Bă, Chelule, că așa îmi zicea, vreau să-mi cumpăr o insulă sau să iau niște teren pe o insulă și să te fac manager de insulă.

Da frate, se aprobă, nici o problemă... Mă bag. Inițial a vrut în Papua Noua Guinee sau în altă zonă, să-și facă el o școală de kite sau ceva de genul ăsta, unde să meargă să se dea cu kite-ul. El călătorea foarte mult: Brazilia, Egipt, Turcia – astea sunt locații unde am fost și eu cu el. Eu mergeam cu el la kite. Luam zone unde era mai ieftin: în Hurghada, la 5 stele, all inclusive, două săptămâni era ceva de genul 6-700 euro de persoană maxim, cu avion cu tot. Stăteam în hotel de 5 stele și ne dădeam toată ziua cu kite-ul”, mai spune Călin.

Citeşte mai multe despre:   radu mazare  -   calin serban  -   exatlon romania