Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fostul Principe Nicolae al României a anunțat că soția lui, Alina-Maria Binder, este însărcinată. Când se va naște noul membru al Familiei Regale

Fostul Principe Nicolae al României a anunțat că soția lui, Alina-Maria Binder, este însărcinată. Când se va naște noul membru al Familiei Regale

Un articol de: Adela Iacob - 01 Iun 2020, 14:33

Fostul Prince Nicolae al României și soția sa, Alina-Maria Binder  au anunțat că așteaptă primul copil, potrivit unui un comunicat de presă.

Bebelușul regal va veni pe lume în noiembrie și va fi educat în spiritul tradițional românesc și în credința românescă, potrivit postării de pe pagina oficială de Facebook a fostului principe. 

 

 

"Sunt fericit să vă pot împărtăși că soția mea, Ana-Maria este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în luna noiembrie. Ocrotit de dragostea noastră și a părinților, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu!" a transmis Nicolae Medforth-Mills.

 

 

Nicholas Medforth-Mills este singurul nepot al Regelui Mihai

 

 

Nicolae este singurul nepot de sex masculin al Regelui Mihai, fiul celei de-a doua fiică a monarhului Românie, Principesa Elena a Romaniei si al profesorului doctor Robin Medforth-Mills.

Principele Nicolae s-a născut în Elveția și-a vizitat pentru prima data Romania alaturi de bunicul sau, Regele Mihai, in primavara anului 1992, la varsta de sapte ani, in prima vizita pe care familia regala a facut-o in Romania dupa Revolutie.

 

 

 

 

Cine este soția fostului Principe al României, Alina-Maria Binder

 

 

Alina-Maria Binder are 32 de ani a absolvit Şcola de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti și a studiat la Academia de Studii Economice și a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA. 

În ceea ce priveşte cariera profesională, Alina-Maria Binder a fost PR pentru Asociaţia Aviatorilor, este pasionată de acest domeniu și a urmat un curs pentru a putea obţine un atestat de copilot.

 

 

 

Nicolae al României și Alina Binder s-au căsătorit la Sinaia

 

 

Nicolae a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui soție în timpul unei vacanţe pe care au petrecut-o în Marea Britanie, după cum a dezvăluit chiar el în postarea de Facebook. Inelul de logodnă este creat din safir cu diamant, gravat cu numele lor și data de 29 iulie 2017, zi în care a avut loc logodna, dar și aniversarea a doi ani de ralație.

Nunta fostului Principe Nicolae și a soției sale, Alina Binder a avut loc pe 30 septembrie 2018, la Cazinoul din Sinaia, unde au participat mai mulți nobili europeni, dar nu și membrii Familiei Regale a României. 

Reprezentanții Casei Regale au fost invitați la eveniment, însă nici Principesa Elena, mama lui Nicolae, nu a participat la cununie, fiind prezentă în schimb sora mai mica a lui Nicolae, care a fost domnisoara de onoare.

Ceremonia religioasă a fost oficiată la Biserica "Sfantul Ilie", iar recepția a avut loc la Cazinoul din Sinaia, unde au mers într-o într-o trăsură unicat în România. 

 

 

 

 

Nicolae și-a pierdut titlul de Principe al României din cauza unui scandal legat de paternitatea unui copil ilegitim

 

 

Cu 6 ani în urmă, Nicholae a pierdut titlul de Principe al României și a fost exclus din linia de succesiune la Tronul României, motivul acestei decizii fiind neclar. Totuși, presa a speculat la momentul respectiv că unul dintre motivele care au condus la excluderea sa din familia regală a fost că fosta sa iubită, Nicoleta Cîrjan era însărcinată, iar el a refuzat să-și recunoscă copilul. 

În urma unui test de paternitate s-a stabilt că fetița, născută în ianuarie 2016 și botezată Iris Anna, este fiica lui Nicolae. Deși a fost de acord să partcipe la creșterea ei, Nicolae a anunțat că nu își asumă o relație cu mama copilului. 

 

 

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Nicolae al României, pe Facebook. 

Citeşte mai multe despre:   principele nicolae  -   alina binder