Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CE TRANSFORMARE! Cum arată acum ANA, la 5 ani de la divorţul de Alex Velea! E incredibil ce a ajuns să facă pentru bani (GALERIE FOTO)

CE TRANSFORMARE! Cum arată acum ANA, la 5 ani de la divorţul de Alex Velea! E incredibil ce a ajuns să facă pentru bani (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Ian 2019, 11:06

Povestea de dragoste dintre Ana şi Alex Velea a fost desprinsă parcă din filmele siropoase de la Hollywood. S-au întâlnit pur întâmplător, la metrou, s-au plăcut, s-au căsătorit şi părea că nimeni şi nimic nu va sta în calea iubirii lor.

 Totul a luat însă sfârşit din cauza Antoniei şi, la începutul lui 2014, cei doi aveau să divorţeze, după ce Alex se îndrăgostise iremediabil de colega lui de breaslă, care îi este iubită şi astăzi. Ce s-a ales însă de Ana?!

Ei bine, fosta soţie a lui Velea a revenit la numele de fată. Ana-Maria Mircea, aşa cum o cheamă acum, cochetează cu modeling-ul, din care face bani frumoşi, dar existenţa şi-o câştigă din cu totul altceva. Ceva de-a dreptul uluitor, am putea spune. Asta pentru că, anul trecut, tânăra cu origini sud-africane a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” – cu specialitatea Psihiatrie. Şi are deja un cabinet, unde încearcă să rezolve problemele pacienţilor ei!

Asta nu e tot. Din fata tristă de după divorţul de Velea, Ana s-a transformat acum într-o frumoasă domnişoară, a slăbit şi are un trup de-a dreptul „criminal”. Cu toate acestea, nu a fost ocolită de revistele pentru bărbați care i-au propus să colaboreze. Mulatra a refuzat însă de fiecare dată să-și arate nurii în astfel de publicații.

 

Citeşte mai multe despre:   Ana Maria Mircea