Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Este DIVORȚUL ANULUI pe mapamond! Cel mai BOGAT OM din lume se desparte de soția sa. Erau căsătoriți de 25 de ani! În joc sunt 135 de miliarde de dolari (FOTO)

Este DIVORȚUL ANULUI pe mapamond! Cel mai BOGAT OM din lume se desparte de soția sa. Erau căsătoriți de 25 de ani! În joc sunt 135 de miliarde de dolari (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 09 Ian 2019, 22:29

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon și cel mai bogat om din lume, divorțează după o căsnicie de 25 de ani.

Anunțul a fost făcut chiar de Bezos, în vârstă de 54 de ani, pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter.

Acesta a mai scris că el și soția sa, MacKenzie, în vârstă de 48 de ani, divorțează pe cale amiabilă. 

"Ne simțim extrem de norocoși că ne-am cunoscut și extrem de recunoscători pentru fiecare an de căsnicie", a mai scris acesta. 

"Dacă am fi știut că ne vom despărți după 25 de ani, tot ne-am fi căsătorit", a adăugat acesta.

Cei doi s-au cunoscut în New York, pe când Bezos era vicepreședinte al unui trust și a intervievat-o pe aceasta pentru o slujbă. S-au căsătorit în 1993, au renunțat la slujbele de pe Wall Street și s-au mutat în Seattle, unde Jeff Bezos a deschis, din garajul lui, o librărie online, afacere care va sta la baza companiei Amazon. Jeff a devenit milionar în 1997 și, în prezent, este cel mai bogat om din lume, cu o avere de 135 de miliarde de dolari, potrivit indexului Bloomberg privind milionarii. Anul acesta, Amazon, fondată acum 25 de ani, a devenit cel mai bine evaluată companie listată din lume, depășind Microsoft. Cel mai mare retailer online a fost evaluat la 797 de miliarde de dolari.
 

Citeşte mai multe despre:   Jeff Bezos  -   Amazon