Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Florin Piersic și Angela Similea, o iubire demnă de un roman. De nu au ajuns niciodată în fața altarului

Florin Piersic și Angela Similea, o iubire demnă de un roman. De nu au ajuns niciodată în fața altarului

Un articol de: Adela Iacob - 06 Iul 2020, 15:51
FOTO: captura YouTube Vedete

Atât Florin Piersic, cât și Angela Similea nu mai au nevoie de nicio prezentare. Au cuerit inimile românilor, el prin teatru, iar ea prin muzică. Puțini sunt însă cei care își mai aduc aminte că și-au cucerit chiar și inimile unia ceuluilalt, la începutul anilor `80. La acea vreme, formau unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc.

Relația lor a început pe scenă, însă povestea a continuat și dincolo de lumina reflectoarelor. Idila romantică a celor doi artiști a fost mult timp un subiect de discuție. Cei doi însă nu au vorbit public despre iubirea pe care au trăit-o până în urmă cu câțiva ani.

Florin Piersic și Anglea Similea, o poveste de dragoste pasională

Actorul și cântăreața s-au bucurat de o poveste de dragoste frumoasă, de care se pare că fiecare își amintește acum cu multă plăcere. Florin Piersic o considera la acea vreme extrem de frumoasă pe Angela Similea, fiind un trofeu precum Angelina Jolie a zilelor noastre. Iată cum arăta și Florin Piersic în tinerețe.

 „Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o ”lipitură” în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, povestea actorul în urmă cu ceva timp, pentru Wowbiz.ro.

La rândul ei, cântăreața a vorbit despre idila cu celebrul actor în cartea biografică. Angela a recunoscut întotdeauna că marele actor era de o frumusețe răvășitoare și că într-un final a cucerit-o. „Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (…) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că ”dacă eşti fluture” te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o ”lampă”. Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, povestea cântăreața în cartea biografică, scrisă de Smaranda Jelescu, relatează Tacataca.prosport.ro.

De ce nu s-au căsătorit niciodată Florin Piersi și Angela Similea

Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea artistică a vremii. Două personalități înalte, superbe despre care lumea ar fi putut crede cu ușurință că au fost sortite să fie împreună.

Chiar și așa, cuplul nu a ajuns niciodată în fața altarului. Mai mult decât atât, la acele momente, Florin Piersic, dar și Angela Similea erau căsătoriți cu.. altcineva. Actorul era însurat cu actrița Anna Szeleş, alături de care are și un fiu, pe Daniel Piersic. Mariajul celor doi a ținut până în 1985.

Angela Similea era căsătorită pe atunci cu olandezul Jan Hilgen, împreună cu care are unicul ei copil, pe Sorin Hilgen.

Florin Piersic a lămurit însă în trecut lucrurile și a explicat de ce nu s-au căsătorit niciodată. „Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”, a povestit actorul pentru Adevărul.

Citeşte mai multe despre:   florin piersic  -   angela similea