Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete FLORIN PIERSIC, TOT ADEVĂRUL despre situația medicală complicată: Stau aici cu doamna doctor...

FLORIN PIERSIC, TOT ADEVĂRUL despre situația medicală complicată: Stau aici cu doamna doctor...

Un articol de: Stirescu.ro - 25 Mar 2019, 18:15

Florin Piersic a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce a ajuns pe mâinile medicilor. „Mă simt foarte bine şi chiar sunt foarte impresionat că se interesează toată lumea de mine. Am auzit şi eu de la oamenii care mă sună de ştirea la care vă referiţi. Nu am fost nici internat, nici operat de urgenţă.

ȘOC LA PRO TV! CABRAL A FĂCUT GESTUL EXTREM (FOTO)

Merg şi eu ca orice om să fac un pic de mişcare, aţi înţeles? Întreţinere se cheamă asta, întreţinere... Am fost totdeauna un om activ şi acum. Mi-a plăcut mişcarea, şi acum, la vârsta asta fragedă pe care o am, de 83 de ani, încă o dată repet: fragedă. Mie mi-a plăcut să înot, să joc baschet şi vreau să continui să fiu în formă bună, mai ales că eu peste câteva zile voi fi pe scena Teatrului Naţional.Trebuie să mă îngrijesc.

FANII SUNT DISPERAȚI: KANAL D A FĂCUT ANUNȚUL ȘOC! EMISIUNEA A FOST SCOASĂ DIN GRILA DE PROGRAME

Nu ştiu, îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar sunt colegi de-ai mei care nu s-au îngrijit şi din cauza asta dumneavoastră nu aveţi cum să îi sunaţi că ei sunt undeva în stele. Au plecat de mult majoritatea dintre ei şi atunci, eu mă îngrijesc, dar ei scriu: operat, făcut, dres... În loc să afle lumea că sunt în regulă, că împing vagoane în gările din România şi că sunt bine şi că nu am de gând să vă fac niciun fel de surpriză, ci să veniţi la teatru să mă vedeţi. Stau aici cu doamna doctor, mă rog, o doctoriţă care are grijă de mine în sensul că mă duce aici, mă duce... Mă primeşte zilnic pentru întreţinere, adică să întreţin ouăle de Paşte şi alte chestii” a povestit Florin Piersic, pentru „Star News”. 

Citeşte mai multe despre:   florin piersic