Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMĂ TOTATĂ! Anunțul, făcut chiar de vedeta Pro TV: A fost diagnosticat cu cancer! (FOTO)

DRAMĂ TOTATĂ! Anunțul, făcut chiar de vedeta Pro TV: A fost diagnosticat cu cancer! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Feb 2019, 17:11

Florin Călinescu a fost extrem de discret atunci când a venit vorba de viața lui personală.

Cu zâmbetul pe buze, pus pe șotii și uneori sarcastic, vedeta TV a mărturisit că la un moment dat, a fost diagnosticat cu cancer.

Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer la piele și a suferit o intervenție chirurgicală în zona nasului, potrivit cancan.ro.

I-au extirpat tumora și s-au asigurat că totul este în regulă. După intervenția chirurgicală, Florin Călinescu a rămas cu o cicatrice la nas, dar pe care a înlăturat-o cu ajutorul laserului.

„N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, a susținut Florin Călinescu.   

De asemenea, dr. Mihaela Leventer a precizat că acest tip de tumoră poate pune viața în pericol în timp, dacă este neglijată.

 „Această tumoră nu pune viața în pericol imediat, dar, ignorată, ajunge să penetreze structura osoasă și să pătrundă până la creier. De cele mai multe ori, această formă de cancer de piele produce mutilări, cu ulcerații foarte mari, până la desfigurare, distrugerea nasului, ochilor și a țesuturilor alăturate tumorii atunci când evoluează necontrolat sau când este tratată insuficient”, a transmis dr. Leventer.      .

Citeşte mai multe despre:   Florin Calinescu