Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete S-A TERMINAT! Florin Călinescu A GĂSIT VINOVATUL pentru TRAGEDIA din Caracal! ''Trebuie să-şi scrie demisia''

S-A TERMINAT! Florin Călinescu A GĂSIT VINOVATUL pentru TRAGEDIA din Caracal! ''Trebuie să-şi scrie demisia''

Un articol de: Andrei Ștefan - 02 Aug 2019, 21:51

Florin Călinescu, fostul jurat de la „Românii au talent” și actualul lider al Partidului Verde, consideră că Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă sunt cei care au făcut posibilă tragedia din Caracal.

CARMEN HARRA I-A ÎNGROZIT PE TOȚI ROMÂNII! "NICIODATĂ, ÎN ULTIMII 10 ANI, NU S-A ÎNTÂMPLAT ASTA"

„Nu ştim încă ce şi cum s-a desfăsurat toată nenorocirea din Caracal. Ce stiu eu este că dl. Viorica e foaaarte activă în a găsi responsabilii din partea statului (pe care îl conduce) şi pe care să-i sacrifice, salvându-şi imaginea personală, de candidat la prezidenţiale şi pe urmă a partidului şi a Guvernului.

ADIO, CLEOPATRA STRATAN! VESTE ȘOC PE SCENA ARTISTICĂ!

Dna Viorica bagă sub preş faptul că e prim-ministru de UN AN şi JUMĂTATE şi a pus în practică TOT ce a dictat Livulică. În toate domeniile. În cazul de faţă a girat desfiinţarea Justiţiei îşi deprofesionalizarea ministerului de Interne. De la vârf în jos. Principalul vinovat odihneşte la pârnaie. Următoarea e dumneaei. Dumneaei trebuie să-şi scrie demisia", a postat Florin Călinescu pe Facebook, informează Realitatea.net.

Citeşte mai multe despre:   florin calinescu  -   romanii au talent  -   caracal