Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete SECRETUL NEGRU al lui Florin Busuioc a ieșit la IVEALĂ! Vedeta, DECLARAȚII despre fiul pe care l-a abandonat: „Mi-am lăsat familia şi nu regret"

SECRETUL NEGRU al lui Florin Busuioc a ieșit la IVEALĂ! Vedeta, DECLARAȚII despre fiul pe care l-a abandonat: „Mi-am lăsat familia şi nu regret"

Un articol de: Alexandra Cismaru - 15 Aug 2019, 17:35

Florin Busuioc este unul dintre cei mai apreciaţi actori din România, dar şi oameni de televiziune.

ȘOC! NADIA A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ! ESTE TRAGEDIA MOMENTULUI! VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET

Busu, aşa cum a fost alintat de toată lumea, este însă un om obişnuit, cu bune şi cu rele, cu regrete şi împliniri.

BOMBA VERII: ANTONIA ȘI-A SCHIMBAT LOOKUL! ALEX VELEA A ÎNNEBUNIT CÂND A VĂZUT-O! TU AI RECUNOAȘTE-O? (FOTO)

Multă lume s-a întrebat cum stau, de fapt, lucrurile între Florin Busuioc şi fiul său cel mare.

IRINA TĂNASE A LUAT O DECIZIE NEAȘTEPTATĂ DUPĂ CONDAMNAREA LUI LIVIU DRAGNEA! INCREDIBIL UNDE ȘI-A GĂSIT DE LUCRU IUBITA FOSTULUI ȘEF PSD

Se ştie că Florin Busuioc şi Florin Busuioc Jr nu sunt foarte apropiaţi, iar prezentatorul de la meteo a divorţat de mama băiatului său în urmă cu foarte mulţi ani.

Chiar dacă nu i-a fost uşor, Florin Busuioc a recunoscut în emisiunea "E ok să fii vedetă?" că a decis să renunţe la prima lui familie pentru a-şi dezvolta o carieră artistică în Bucureşti. Astfel, după separarea de mama lui Florin Busuioc Jractorul a plecat din Piatra Neamţ şi şi-a lăsat copilul de doar câteva luni.

Între timp, Florin Busuioc a cunoscut-o pe actuala lui soţie, alături de care a întemeiat o altă familie, împreună având două fete.

Florin Busuioc recunoaşte că ceea ce a făcut l-a determinat să aibă mustrări de conştiinţă, să-i pară rău pentru cele întâmplate, însă chiar şi aşa, actorul recunoaşte că nu regretă, pentru că altfel nu ar mai fi ajuns la nivelul la care este astăzi.

"Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut", a spus acesta.

Florin Busuioc spune că ţine la băiatul lui şi că îşi doreşte foarte mult să reia legătura cu el şi chiar speră ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

„Are tot dreptul să fie supărat pe mine! Dacă o să reluăm relaţia, la un moment dat... Trebuie să aflu ce e cu el, ce-i cu viaţa lui. Avea o iubită, dar nu era însurat, nu ştiu dacă s-o fi însurat între timp... El a făcut deja un pas spre mine, trebuie să fac eu pasul următor. Şi o să-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o lună când am plecat“, a mai spus acesta.

Citeşte mai multe despre:   Florin Busuioc