Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Declarații INCREDIBILE făcute de fiul Zinei Dumitrescu. Ce a putut să spună despre mama lui

Declarații INCREDIBILE făcute de fiul Zinei Dumitrescu. Ce a putut să spună despre mama lui

Un articol de: Redacția Știrescu - 01 Apr 2019, 08:32

În singurul interviu pe care Cătălin Negrean l-a acordat despre mama lui, Zina Dumitrescu, a mărturisit că era o femeie care a luptat mult pentru viața ei.


 „Mama a fost o artistă și este o artistă în adevăratul sens al cuvântului, n-a fost și nu va fi niciodată un business man.

ADIO, ILEANA STANA IONESCU! LUMEA TEATRULUI E ÎN LACRIMI: ANUNȚUL FĂCUT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP...

Și tot ce a făcut, a făcut cu sufletul. Ca un regret este că ar fi putut sau am fi putut gestiona mai bine din punct de vedere financiar sau ca business ceea ce azi e cunoscut sub brandul Zina Dumitrescu. Din păcate, nici ea, dar nici eu nu ne-am fi gândit vreodată că am fi putut să fie nevoie de ceva mai mult. Unul din regretele noastre e că ar fi trebuit să gândim treaba asta cu ceva timp în urmă.

  ELODIA GHINESCU TRĂIEȘTE! NEBUNIE ÎN BRAȘOV, LA BLOCUL ÎN CARE A LOCUIT ACEASTA: CE S-A ÎNTÂMPLAT PÂNĂ ACUM!

Erau persoane care stăteau de vorbă cu mine și erau ferm convinși că ea este proprietarul, este businessul ei, că tot ce se vinde acolo intră în contul meu. Nu, nu a fost niciodată așa. I-am spus de câteva ori și mi-a zis nu e treaba ta. Și atunci, nefiind treaba mea, poate că ar fi trebuit să fie treaba mea să zic că am mai multă chemare spre partea de business decât ea, dar n-am vrut să mă implic. Și dacă ea mi-a spus tu îți vezi de treaba ta, eu de a mea, cu moda, am spus OK… în regulă. Deci, așa au stat lucrurile”, a conchis singurul fiu al Zinei Dumitrescu.

Citeşte mai multe despre:   fiul zinei dumitrescu  -   zina dumitrescu