Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Leon, FIUL lui Kamara diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală! A trecut prin patru intervenții cu celule stem...

Leon, FIUL lui Kamara diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală! A trecut prin patru intervenții cu celule stem...

Un articol de: Alexandra Cismaru - 13 Aug 2019, 17:30

Leon, fiul lui Kamara, diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală, a trecut prin patru intervenții cu celule stem în Turcia și sunt speranțe că starea lui se va ameliora.

ADIO, CLEOPATRA STRATAN! LUMEA ARTISTICĂ E ÎN STARE DE ȘOC! (FOTO)

Micuțul Leon se pregătește pentru a cincea operație cu celule stem. Progresele au început să se vadă deja, iar Kamara este încrezător că fiul său se va reface complet după acest tratament, potrivit cancan.ro.

SFÂRȘITUL LUMII VA VENI ÎN 2019?! NOSTRADAMUS A PREZIS TOTUL! VOR FI MULTE DEZASTRE

”Pe 20 august, Kamara va pleca din nou în Turcia, iar pe 22 este programată cea de-a 5-a operație cu celule stem a băiețelului său. Leon este un exemplu de tenacitate și forță. Într-un trup mic și aparent plăpând există atât de multă dorință de vindecare încât evoluția trebuia să apară. Iar semnele bune se văd. Leon s-a ridicat singur în fund, după cea de-a treia intervenție cu celule stem realizată în Turcia. Chiar și el a fost surprins de reușita sa. În plus, băiețelul mișcă brațele și a devenit mai activ. Leon este mult mai atent, asimilează informații noi și e încăpățânat”, a declarat Ensar Duman.

ADIO, MAESTRE! MARELE ACTOR A MURIT! TOATĂ ȚARA, ÎN DOLIU!

Citeşte mai multe despre:   Kamara