Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fiul Andreei Mantea, ÎNTÂLNIRE EMOȚIONANTĂ cu tatăl său! Ce i-a spus băiețelul lui Cristi Mitrea! (FOTO)

Fiul Andreei Mantea, ÎNTÂLNIRE EMOȚIONANTĂ cu tatăl său! Ce i-a spus băiețelul lui Cristi Mitrea! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Feb 2019, 18:53
Foto: DC News Galerie foto (3) Vedete

Andreea Mantea s-a stabilit în Turcia, unde se filmează emisiunea ”Puterea Dragostei”, dar de fiecare dată când revine în țară, vedeta se întâlneşte și cu tatăl copilului ei. 

Astfel, aceasta l-a dus pe băiețelul ei să-și vadă tăticul, luptătorul Cristi Mitrea.

Cei doi au petrecut clipe minunate împreună, iar Cristi a publicat pe Instagram o imagine în care micuțul David îl strânge de mână, în semn de afecțiune.

Deși sunt despărțiți, Andreea Mantea și Cristi Mitrea se înțeleg de dragul copilului.

„Eu sunt într-o astfel de situație în acest moment. Eu am ales să mă despart de tatăl copilului meu, eu am zis că nu mai vreau, că nu îmi trebuie, că nu are ce să caute, dar până la urmă tot eu am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinți.

În acest moment, avem o relație absolut normală, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului și am ajuns să ne înțelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie să ajungi la un numitor comun.

Peste tot vedem familii destrămate, dar care au ajuns să conviețuiască așa. Zilele trecute mă certa cineva, ce o să îi zic eu copilului meu când o să mă întrebe de ce părinții lui nu stau împreună. Păi, draga mea, dacă am fi împreună, am fi anormali. Încercăm să ne înțelegem așa! Mamele singure nu pot fi acuzate, nu pot fi bătute cu piatra. Nu avem voie să facem avorturi pe bandă rulantă. Unde ajungem așa? Viața e o minune! Mama e o minune. Nu! De ce?”, a declarat Andreea Mantea, citează CanCan.

Citeşte mai multe despre:   andreea mantea  -   cristi mitrea